F A Simple Favor trailer: Η Anna Kendrick έχει εμμονή με τη Blake Lively! - FilmBoy A Simple Favor trailer: Η Anna Kendrick έχει εμμονή με τη Blake Lively! - FilmBoy
  • Latest News

    A Simple Favor trailer: Η Anna Kendrick έχει εμμονή με τη Blake Lively!


    Προφανώς ο σκηνοθέτης Paul Feig ήθελε να κάνει ένα διάλειμμα από τις γκομενοταινίες του (Ghostbusters, Spy, The Heat, Bridesmaids) και αποφάσισε να μας δείξει πώς κάνουν τα θρίλερ.
    Δεν το λέω με κάποια αρνητική έννοια, απλά δείτε λίγο τους τίτλους, τη συνέχειά του ως σκηνοθέτη και πείτε μου πως δεν είναι τουλάχιστον κουφό να αναλάβει να κάνει ένα crime mystery thriller, λίγο πριν αρχίσει μάλιστα τα γυρίσματα για το The Heat 2!

    Η ταινία A Simple Favor ακολουθεί την blogger Stephanie (η αγαπημένη μου Anna Kendrick), η οποία έχει αποκτήσει εμμονή με την λαμπερή φίλη της Emily (Blake Lively). 
    Αλλά η ξαφνική εξαφάνιση της Emily ξεκινά μια αλυσίδα γεγονότων, τα οποία η Stephanie δεν θα μπορούσε ποτέ να προβλέψει.

    Αλλά και στο trailer υπάρχει σύγχηση.
    "Από τη σκοτεινότερη πλευρά του Paul Feig" λέει το trailer, αλλά οι …κομψές κάρτες των τίτλων που θυμίζουν Χίτσκοκ στο πιο …γυναικείο, και ασφαλώς η εντελώς λάθος μουσική (μια στοιχειωμένη απόδοση του ‘Crier bas tout bas’ της Coeur de Pirate), δεν σε προϊδεάζουν για ένα καλό mystery thriller.

    Θα δούμε στις 14 Σεπτεμβρίου όταν θα βγει στις αμερικάνικες αίθουσες.
    Ως τότε, δείτε το trailer.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: A Simple Favor trailer: Η Anna Kendrick έχει εμμονή με τη Blake Lively! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top