F First Reformed trailer: Ο Ethan Hawke βγάζει τα ράσα και γίνεται οικοτρομοκράτης! - FilmBoy First Reformed trailer: Ο Ethan Hawke βγάζει τα ράσα και γίνεται οικοτρομοκράτης! - FilmBoy
  • Latest News

    First Reformed trailer: Ο Ethan Hawke βγάζει τα ράσα και γίνεται οικοτρομοκράτης!


    Ναι είναι ο σεναριογράφος των Taxi Driver, Raging Bull και The Last Temptation of Christ, όμως ως σκηνοθέτης ο Paul Schrader, με κάποιες εξαιρέσεις στην αρχή κυρίως της καριέρας του, δεν μας έχει δώσει και πολλά. 
    Φυσικά αυτό δε σημαίνει ότι, παρότι διανύει την 7η δεκαετία της ζωής του, δε μπορεί να κάνει την επιστροφή-έκπληξη, και το First Reformed ίσως είναι αυτό ακριβώς.

    Σύμφωνα με το δικό του πρωτότυπο σενάριο, ο Ethan Hawke υποδύεται τον πάστορα Ernst Toller μιας μικρής ενορίας που μετά το θάνατο του γιου του παλεύει για να μη χάσει την ελπίδα αλλά και την πίστη του. 
    Μέχρι που γνωρίζει την Mary, μια νεαρή ενορίτισσα που τον καλεί στο σπίτι της για να βοηθήσει με τον σύζυγό, έναν ακραίο οικολόγο, με τον Ernst να βρίσκει τη λύση της απελπισίας του στην οικο-τρομοκρατία.

    Το First Reformed προβλήθηκε σε πολλά μεγάλα φεστιβάλ (Βενετίας, Τορόντο, Νέας Υόρκης, SXSW) και πήρε εξαιρετικές κριτικές (96% στο RT!), με τη Σπέντζος να έχει ήδη εξασφαλίσει τα δικαιώματά διανομής του και να αναμένουμε με ανυπομονησία την ημερομηνία πρεμιέρας του.

    Συμπρωταγωνιστούν οι Amanda Seyfried, Philip Ettinger (Brawl in Cell Block 99) και Cedric the Entertainer.
    Δείτε το trailer…

    Αλέξανδρος Κυριαζής.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: First Reformed trailer: Ο Ethan Hawke βγάζει τα ράσα και γίνεται οικοτρομοκράτης! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top