F H Scarlett Johansson πρωταγωνίστρια της νέας ταινίας του σκηνοθέτη του Thor: Ragnarok - FilmBoy H Scarlett Johansson πρωταγωνίστρια της νέας ταινίας του σκηνοθέτη του Thor: Ragnarok - FilmBoy
  • Latest News

    H Scarlett Johansson πρωταγωνίστρια της νέας ταινίας του σκηνοθέτη του Thor: Ragnarok


    Μπορεί η επιτυχία του Thor: Ragnarok να τον έδεσε με την Marvel όμως ο Taika Waititi δεν επαναπαύεται στις δάφνες του και, πριν από το sequel που βρίσκεται ακόμα σε πολύ αρχικά στάδια προετοιμασίας, θα αναλάβει να σκηνοθετήσει κάτι τελείως διαφορετικό, το Jojo Rabbit.

    Τι ακριβώς είναι το Jojo Rabbit, θα σας γελάσω! 
    Το σίγουρο είναι ότι η πρωτότυπη ιστορία θα μας πάει στη Γερμανία του 2ου Παγκοσμίου Πολέμου και θα έχει ως πρωταγωνιστή ένα 10χρονο αγόρι. 
    Από ‘δω και κάτω, η κατάσταση λίγο μπερδεύεται με κάποιες πηγές να αναφέρουν ότι το στόρι έχει να κάνει με το ότι η μητέρα του παιδιού κρύβει στο υπόγειο του σπιτιού τους έναν Εβραίο, ενώ άλλες ότι θα επικεντρώνεται στη δυσκολία του αγοριού να προσαρμοστεί στην ακραία φασιστική κοινωνία και σε αυτή του τη προσπάθεια δημιουργεί έναν φανταστικό φίλο.

    Το ποια από τα δύο plotlines ισχύει ή αν η ταινία θα είναι μια μίξη και των δύο, μένει να το δούμε.
    Το σίγουρο είναι ότι το ρόλο της μητέρας του εν λόγω αγοριού, θα υποδυθεί η Scarlett Johansson, που παρότι βασικό μέλος του Marvel Cinematic Universe δείχνει να φροντίζει και τη καριέρα της πέρα απ’ αυτό …και πολύ καλά κάνει.

    Αλέξανδρος Κυριαζής.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: H Scarlett Johansson πρωταγωνίστρια της νέας ταινίας του σκηνοθέτη του Thor: Ragnarok Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top