F Προχωράει το live-action remake του Lady and the Tramp από τη Disney - FilmBoy Προχωράει το live-action remake του Lady and the Tramp από τη Disney - FilmBoy
  • Latest News

    Προχωράει το live-action remake του Lady and the Tramp από τη Disney


    Η επιχείρηση “live-action remakes” που έχει στήσει η Disney εδώ και αρκετά χρόνια, με σκοπό να δώσει νέα ζωή σε όσο το δυνατόν περισσότερες κλασσικές ταινίες κινουμένων σχεδίων με νέες “ζωντανές” εκδόσεις συνεχίζεται, με το Lady and the Tramp να παίρνει σειρά.

    Αυτό το remake όμως θα είναι αρκετά διαφορετικό και όχι για καλό λόγο, μιας και όλα δείχνουν ότι θα απευθύνεται αποκλειστικά σε μικρές ηλικίες.
    Κατ’ αρχάς, η ταινία δεν θα είναι καθαρή live-action, πως θα μπορούσε άλλωστε, αλλά υβριδική live-action/animation, χαρακτηρισμός όμως, που πρώτη φορά χρησιμοποιεί η εταιρία για αντίστοιχη παραγωγή.

    Το δεύτερο καμπανάκι χτύπησε όταν έγινε γνωστό ότι το νέο Lady and the Tramp δεν θα έχει κινηματογραφική διανομή αλλά θα κάνει πρεμιέρα στη νέα streaming πλατφόρμα της εταιρίας, με σκοπό να είναι ένα από τα δυνατά launching χαρτιά της.

    Το τελευταίο και ίσως δυνατότερο καμπανάκι μόλις χτύπησε, με την επιλογή του Charlie Bean (The LEGO Ninjago Movie) για τη καρέκλα του σκηνοθέτη!
    Το σενάριο της ταινίας έχει γράψει ο Andrew Bujalski (Results) και η ταινία αναμένεται να είναι έτοιμη μέσα στο 2019.

    Αλέξανδρος Κυριαζής.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Προχωράει το live-action remake του Lady and the Tramp από τη Disney Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top