F Οι New Gods της DC βρήκαν το δρόμο στη μεγάλη οθόνη! - FilmBoy Οι New Gods της DC βρήκαν το δρόμο στη μεγάλη οθόνη! - FilmBoy
  • Latest News

    Οι New Gods της DC βρήκαν το δρόμο στη μεγάλη οθόνη!


    Μετά την αποτυχία του A Wrinkle in Time, η δημιουργός Ava DuVernay φαίνεται να βάζει πλώρη γι’ άλλες παραλίες, με την Αμερικανίδα δημιουργό να αφήνει την Disney και να βρίσκεται ένα βήμα από τη συμφωνία με την Warner Bros.

    Σύμφωνα με της πληροφορίες του Deadline, η DuVernay θα αναλάβει τη σκηνοθεσία του The New Gods, μιας ταινίας βασισμένης στην ομότιτλη comic-book σειρά του μεγάλου Jack Kirby, συνδημιουργού μαζί με τον Stan Lee των διασημότερων ηρώων της Marvel, που όμως κάποια στιγμή χώρισαν τους δρόμους τους και βρέθηκε για λίγο στην DC, όπου και παρουσίασε για πρώτη φορά τους Νέους Θεούς, στις αρχές της δεκαετίας του ’70.

    Οι New Gods είναι μια εξωγήινη φυλή που ζει στους δίδυμους αλλά ακραία αντίθετους πλανήτες New Genesis και Apokolips, που κάποτε ήταν ενωμένοι αλλά διασπάστηκαν μετά το θρυλικό Ragnarok.

    Η ιστορία τους είναι πλούσια και σε αυτή θα γνωρίσουμε πολλούς νέους ήρωες, οι οποίοι στο κόμικ διασταυρώνονται με κάποιους από τους γνωστότερους της DC, όμως αυτό ξεκαθαρίστηκε ότι εδώ δεν πρόκειται να συμβεί και η ταινία θα είναι τελείως ανεξάρτητη από το DCEU.

    Αλέξανδρος Κυριαζής.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Οι New Gods της DC βρήκαν το δρόμο στη μεγάλη οθόνη! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top