F Seven Years of Night trailer: Το επόμενο Κορεάτικο θρίλερ που αξίζει να δεις! - FilmBoy Seven Years of Night trailer: Το επόμενο Κορεάτικο θρίλερ που αξίζει να δεις! - FilmBoy
  • Latest News

    Seven Years of Night trailer: Το επόμενο Κορεάτικο θρίλερ που αξίζει να δεις!


    Το επόμενο Κορεάτικο θρίλερ που θα μας καθηλώσει λέγεται Seven Years of Night, ετοιμάζεται να βγει στις αμερικάνικες αίθουσες σε λίγες εβδομάδες και μόλις εμφανίστηκε το επίσημο trailer από την CJ Entertainment.

    Ο Hyun-su (Ryu Seung-ryong) ετοιμάζεται να πάρει τη θέση του υπεύθυνου ασφαλείας ενός φράγματος που βρίσκεται στο απομακρυσμένο χωριό Seryung. 
    Μια ομιχλώδη νύχτα όμως, χάνεται στο δρόμο για να ελέγξει την κατοικία της εταιρείας, όπου σύντομα θα μετακομίσει μαζί με την οικογένειά του. 
    Καθώς προσπαθεί να βρει το δρόμο του μέσα από την πυκνή ομίχλη, χτυπάει με το αυτοκίνητό του ένα κορίτσι που ξεπηδά από το πουθενά. 

    Πανικοβλημένος, ο Hyun-su παίρνει τη λάθος απόφαση και πετάει το σώμα του κοριτσιού στη λίμνη. 
    Το χωριό αναζητά το παιδί που λείπει. 
    Όταν το σώμα του κοριτσιού ανασύρεται από τη λίμνη, ο Young-je (Jang Dong-gun), ο αυστηρός πατέρας του κοριτσιού και ιδιοκτήτης με μεγάλη δύναμη στο χωριό, εξοργίζεται, ξεκινά τη δική του έρευνα για τον δολοφόνο και καταστρώνει ένα περίπλοκο σχέδιο για να τον εκδικηθεί.


    Σκηνοθετεί ο Chang-min Choo.
    Αυτό θυμίζει έντονα τις πρώτες ταινίες του Park Chan-wook, όπως το Oldboy και το Mr. Vengeance, κάτι που μόνο θετικά μπορείς να το δεις.
    Κρίμα που η Ασιατική αγορά επιμένει σε πολύ υψηλές τιμές για τις ταινίες της…


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Seven Years of Night trailer: Το επόμενο Κορεάτικο θρίλερ που αξίζει να δεις! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top