F Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald trailer: Ο Newt ενώνει τις δυνάμεις του με τον Dumbledore! - FilmBoy Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald trailer: Ο Newt ενώνει τις δυνάμεις του με τον Dumbledore! - FilmBoy
  • Latest News

    Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald trailer: Ο Newt ενώνει τις δυνάμεις του με τον Dumbledore!


    Μη γελιόμαστε, το Fantastic Beasts and Where to Find Them ήταν ένα μεγάλο εμπορικό και δημιουργικό ρίσκο. 
    Μπορεί να είχε βασιστεί σε μια (υπερ)επιτυχημένη σειρά ταινιών, όμως τώρα είχε το δύσκολο έργο να ζωγραφίσει σε λευκό καμβά, και μάλιστα χωρίς τη βοήθεια κανενός από τους αγαπημένους χαρακτήρες, ούτε καν ενός τίτλου που θα παρέπεμπε στο κόσμο του Harry Potter.

    Παρ’ όλ’ αυτά, η ταινία όχι απλά ικανοποίησε αλλά ξεπέρασε και τις προσδοκίες, και αν με ρωτάτε, στη προσωπική μου κατάταξη τοποθετείται κάτω μονάχα από τα Philosopher's Stone και Prisoner of Azkaban, ενώ και εμπορικά δε τα πήγε διόλου άσχημα ξεπερνώντας τα 800 εκατομμύρια παγκοσμίως, νούμερο αντίστοιχο με εκείνο των πρώτων ταινιών της σειράς HP.

    Αρκετά όμως με εκείνη τη ταινία, μιας και το (πρώτο) sequel, μόλις ενάμιση χρόνο μετά, είναι ήδη έτοιμο, και αναμένοντας τη πρεμιέρα του προς τα τέλη του χρόνου, είχαμε την ευκαιρία να πάρουμε μια πρώτη γεύση από το αρκετά χορταστικό teaser.

    Κατ’ αρχάς, πρέπει να ξεκαθαρίσουμε ότι το μικρό χρονικό διάστημα μεταξύ των δύο ταινιών δεν θα πρέπει να προκαλεί ανησυχία, μιας και η σειρά είχε εξ αρχής σχεδιαστεί ως “τουλάχιστον τριλογία” με το σενάριο των τριών (πρώτων) ταινιών να είναι ολοκληρωμένο, έτσι με τη διαδικασία προπαραγωγής να διαρκεί περίπου ένα χρόνο και τα γυρίσματα να ολοκληρώνονται μέσα στο τρίμηνο του φθινοπώρου που μας πέρασε, όλα κύλησαν φυσιολογικά.

    Η νέα ταινία λοιπόν έχει τον τίτλο Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald (το 'and Where to Find Them' το χάσαμε για προφανείς λόγους) και συνεχίζει την ιστορία του μαγικού ζωολόγου Newt Scamander λίγο μετά το φινάλε της προηγούμενης περιπέτειας, με τον παντοδύναμο σκοτεινό μάγο Gellert Grindelwald να κάνει πράξη την υπόσχεσή του, να αποδρά της φυλακής του, και μαζί με τους πιστούς του ακόλουθους να έχει βάλει σκοπό να κάνει πράξη το διαβολικό του σχέδιο, την εκπαίδευση “καθαρόαιμων” μάγων που ώστε να κυριαρχήσουν πάνω σε όλα τα μη-μαγικά όντα. 
    Αυτή τη φορά όμως ο Newt δεν θα έχει μονάχα τη βοήθεια των τριών συντρόφων του, αλλά και του δάσκαλου και μέντορά του, του μεγάλου Albus Dumbledore!

    Με το κόσμο του Fantastic Beasts να έχει πια θεμελιωθεί, η ιστορία μοιάζει να κάνει ένα μικρό βηματάκι προς τη κατεύθυνσή του Harry Potter, επαναφέροντας έναν παλιό γνωστό, με τον Jude Law να υποδύεται τον νεαρό Dumbledore, ενώ αν δε μας γέλασαν τα μάτια μας, θα περάσουμε μια βόλτα από το Hogwarts.

    Το βασικό cast των Eddie Redmayne, Katherine Waterston, Dan Fogler, Alison Sudol και Ezra Miller, με τους Johnny Depp και Zoë Kravitz που είχαν ένα πέρασμα από τη πρώτη ταινία, εδώ να περνούν στο προσκήνιο. 
    Δύο ακόμα ηθοποιούς που θα δούμε με μεγάλη μας χαρά στη ταινία, έστω και σε μικρούς ρόλους, είναι οι Ólafur Ólafsson και ο Brontis Jodorowsky!

    Ένα ακόμη νέο που παρατηρήσαμε είναι την επίσημη εγκαθίδρυση του σύμπαντος του Harry Potter ως Wizarding World, κίνηση που αφήνει να εννοηθεί ότι η Warner Bros δεν έχει σκοπό να σταματήσει να το εκμεταλλεύεται σύντομα.

    Το Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald θα κάνει πρεμιέρα στις 15 Νοεμβρίου. 
    Δείτε το πρώτο trailer…

    Αλέξανδρος Κυριαζής.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald trailer: Ο Newt ενώνει τις δυνάμεις του με τον Dumbledore! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top