F Mary Poppins Returns trailer: Η Μαίρη Πόπινς επιστρέφει ...54 χρόνια μετά! - FilmBoy Mary Poppins Returns trailer: Η Μαίρη Πόπινς επιστρέφει ...54 χρόνια μετά! - FilmBoy
  • Latest News

    Mary Poppins Returns trailer: Η Μαίρη Πόπινς επιστρέφει ...54 χρόνια μετά!


    Στη νέα Mary Poppins της Disney, η οποία εξελίσσεται 25 χρόνια μετά τα γεγονότα της original ταινίας του 1964, η Emily Blunt είναι η τέλεια νταντά με τις μοναδικές μαγικές ικανότητες, η οποία μπορεί να μεταμορφώσει μια βαρετή δουλειά σε μια αξέχαστη, φανταστική περιπέτεια. 

    Σε αυτό το ολοκαίνουριο σίκουελ, γεμάτο φρεσκάδα αλλά και πιστό στο πνεύμα της πρώτης ταινίας, η Mary Poppins επιστρέφει για να βοηθήσει τη νέα γενιά της οικογένειας Banks να ξαναβρεί τη χαρά και την αδιαμφισβήτητη μαγεία της ζωής μετά από μια απώλεια. 
    Η αινιγματική νταντά καταφτάνει παρέα με το φίλο της τον Jack (Lin-Manuel Miranda), έναν αισιόδοξο φανοκόρο που φέρνει φως -και ζωή- στους δρόμους του Λονδίνου.

    Το χάσμα μεταξύ του πρωτότυπου και του νέου φιλμ είναι από τα μεγαλύτερα σε sequel στην ιστορία του κινηματογράφου: 54 χρόνια. 
    Πάντως, ως sequel (και όχι remake), το Mary Poppins Returns θα έχει ενδιαφέρον για να δούμε σε ποιο βαθμό ο κόσμος και οι αξίες της οικογένειας εξελίχθηκαν στο πέρασμα των χρόνων, όχι μόνο στο στόρι αλλά και στο όραμα του σκηνοθέτη Rob Marshall.

    Και μπορεί η Julie Andrews να μην είναι στην ταινία, αλλά υποστήριξε πλήρως το casting της Emily Blunt.
    Μαζί της η Meryl Streep, ο Colin Firth, η Julie Walters, ο Ben Whinsaw και η Emily Mortimer.

    Στην Ελλάδα θα το δούμε στις 27 Δεκεμβρίου.
    Δείτε το υποτιτλισμένο αλλά και το μεταγλωτισμένο trailer που μας έστειλε η Feelgood.

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Mary Poppins Returns trailer: Η Μαίρη Πόπινς επιστρέφει ...54 χρόνια μετά! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top