F Les Gardiennes trailer: Πανέμορφες εικόνες στο νέο γαλλικό ρομαντικό δράμα - FilmBoy Les Gardiennes trailer: Πανέμορφες εικόνες στο νέο γαλλικό ρομαντικό δράμα - FilmBoy
  • Latest News

    Les Gardiennes trailer: Πανέμορφες εικόνες στο νέο γαλλικό ρομαντικό δράμα


    Το σινεμά είναι εικόνα και πολλές φορές αυτό το ξεχνάμε.
    Μόλις κυκλοφόρησε το επίσημο trailer (υποτιτλισμένο στα αγγλικά) της νέας Γαλλικής δραματικής ταινίας Les gardiennes (The Guardians) του Xavier Beauvois, και θα πρέπει όλοι να του ρίξετε μια ματιά λόγω των απίστευτης ομορφιάς εικόνων.

    Πρόκειται για ένα ανεξάρτητο δράμα που έκανε πρεμιέρα στο Φεστιβάλ του Τορόντο πέρυσι, εξελίσσεται κατά τη διάρκεια του Α 'Παγκοσμίου Πολέμου, γνωστού και ως "Ο Μεγάλος Πόλεμος" εκείνη την εποχή, και αφορά κάποιες γυναίκες μιας τοπικής κοινωνίας που μένουν πίσω για να εργαστούν σε ένα οικογενειακό αγρόκτημα. 
    Τα πάντα διαταράσσονται όταν οι γιοι της οικογένειας επιστρέφουν με άδεια από τον πόλεμο, και η Francine (Iris Bry) γίνεται το επίκεντρο μιας οικογενειακής διαταραχής.

    Ο ρομαντισμός πάντα μπερδεύει τα πράγματα. 
    Του cast ηγείται η Nathalie Baye με την Iris Bry και περιλαμβάνει επίσης τους Laura Smet, Cyril Descours, Gilbert Bonneau, Olivier Rabourdin και Nicolas Giraud.

    Το The Guardians θα βγει στους αμερικάνικους κινηματογράφους στις 4 Μαίου.
    Δείτε το εξαιρετικό trailer.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Les Gardiennes trailer: Πανέμορφες εικόνες στο νέο γαλλικό ρομαντικό δράμα Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top