F Έκλεισε το πρωταγωνιστικό δίδυμο του νέου The Grudge! - FilmBoy Έκλεισε το πρωταγωνιστικό δίδυμο του νέου The Grudge! - FilmBoy
  • Latest News

    Έκλεισε το πρωταγωνιστικό δίδυμο του νέου The Grudge!


    Πρώτα ήρθαν οι φήμες, μετά η ανακοίνωση, πριν λίγους μήνες μάθαμε το σκηνοθέτη και τώρα ήρθε η ώρα να γνωρίσουμε και τους πρωταγωνιστές.

    Φυσικά αναφέρομαι στο The Grudge, το reboot της σειράς ταινιών τρόμου που οι περισσότεροι γνωρίσαμε από την αμερικανική του έκδοση του, η οποία όμως ε συγκρινόταν ούτε στο δαχτυλάκι με τη πρωτότυπη γιαπωνέζικη.
    Κάπως έτσι σκέφτηκαν και οι παραγωγοί, με τον Sam Raimi να δηλώνει ότι θα γυρίσουν στις ρίζες του franchise για να προσφέρουν μια πραγματικά τρομακτική ταινία.

    Όπως σας είχαμε ενημερώσει λίγους μήνες πριν, το σενάριο έχει γράψει ο Jeff Buhler (The Midnight Meat Train) και τη σκηνοθεσία ανέλαβε ο Nicolas Pesce (The Eyes of My Mother).

    Όπως έγινε σήμερα γνωστό, το project προχωράει, έχοντας κλείσει και το πρωταγωνιστικό του δίδυμο, με τους Andrea Riseborough (Battle of the Sexes) και Demián Bichir (Alien: Covenant) να είναι οι άτυχοι που θα τα βάλουν με τα αγριεμένα φαντάσματα, ενώ δίπλα τους θα δούμε και τον John Cho (Star Trek: Beyond).
    Η ταινία θα ξεκινήσει γυρίσματα το Μάιο και θα βγει στις αίθουσες κάποια στιγμή μέσα στο 2019.

    Αλέξανδρος Κυριαζής.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Έκλεισε το πρωταγωνιστικό δίδυμο του νέου The Grudge! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top