F Δεν ξέρω γιατί αλλά ετοιμάζεται επανεκκίνηση στο franchise The Grudge! - FilmBoy Δεν ξέρω γιατί αλλά ετοιμάζεται επανεκκίνηση στο franchise The Grudge! - FilmBoy
  • Latest News

    Δεν ξέρω γιατί αλλά ετοιμάζεται επανεκκίνηση στο franchise The Grudge!

    Αν και οπαδός των Asian horror - ακόμα και των αμερικάνικων remake τους - δε ξέρω κατά πόσο η παρακάτω είδηση με κάνει χαρούμενο.

    Μολονότι η τελευταία προσπάθεια να κρατηθεί ζωντανό το franchise του The Grudge κατέληξε σε ένα κακό straight-to-dvd φιλμ, η Ghost House και η Mandate Pictures εργάζονται ήδη για ένα νέο Grudge που φέρεται να είναι κάτι σαν reboot.

    Πριν γίνει το 1ο remake το 2004 με τίτλο The Grudge, υπήρχε το Γιαπωνέζικο franchise Ju-on το οποίο αρχικά κυκλοφόρησε με δύο low budget τηλεταινίες το 2000.

    Τρία χρόνια αργότερα και λόγω της επιτυχίας των ταινιών, ο σκηνοθέτης τους Takashi Shimizu προχώρησε ...




    ...σε μια κινηματογραφική εκδοχή με τίτλο Ju-on: The Grudge.

    Αυτή η εκδοχή είχε και ένα sequel και ένα χρόνο αργότερα ο Shimizu κλήθηκε να κάνει το αμερικάνικο remake The Grudge - αφού ήταν πρόσφατη και η επιτυχία του The Ring το 2002 - με τη Sarah Michelle Gellar.

    Και ενώ το The Grudge 2 το 2006 θεωρήθηκε ικανό να προβληθεί σε αίθουσες, το 3ο πήγε άπατο στα ράφια.

    Το Bloody Disgusting μιλάει απλά για επανεκκίνηση χωρίς άλλες λεπτομέρειες για το πως και το γιατί.

    Δυστυχώς το κύμα των αμερικάνικων remakes γιαπωνέζικου τρόμου έχει ξεφτίσει τελευταία, και σε αυτό βοήθησαν πολύ κάποιες μέτριες προσπάθειες όπως το Dark Water ή χειρότερα το One Missed Call.

    Ωστόσο, εξ αιτίας της ...φυσιολογίας των Ασιατών και επειδή τα remake συνηθίζουν να χρησιμοποιούν σχιστομάτες/-ισσες κακούς/-ές , λίγο με νοιάζει αν θα κάνουν άλλα remakes.

    Προτιμώ να βλέπω κατευθείαν τα Γιαπωνέζικα.

    Εσάς θα σας ενδιέφερε ένα νέο reboot του The Grudge
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Δεν ξέρω γιατί αλλά ετοιμάζεται επανεκκίνηση στο franchise The Grudge! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top