F Μαζί τα Φάγαμε trailer: Ο Στράτος Μαρκίδης συνεχίζει τις ...ταινίες! - FilmBoy Μαζί τα Φάγαμε trailer: Ο Στράτος Μαρκίδης συνεχίζει τις ...ταινίες! - FilmBoy
  • Latest News

    Μαζί τα Φάγαμε trailer: Ο Στράτος Μαρκίδης συνεχίζει τις ...ταινίες!


    Ο Στράτος Μαρκίδης συνεχίζει να κάνει ελληνικές ταινίες με τους ίδιους πρωταγωνιστές, παρόμοια σενάρια και προφανώς παρόμοιας ποιότητας.
    Θυμηθείτε: Ο Κλέαρχος η Μαρίνα κι ο Κοντός, Οι Γαμπροί της Ευτυχίας, Λάρισα Εμπιστευτικό, I Love Καρδίτσα ...

    Ο έλληνας σκηνοθέτης που έκανε τσόντες στη δεκαετία του '80 (Η Κυρία και ο Μούτσος ήταν δική του δουλειά, όπως και το Μικρόφωνο της Αλίκης), επιστρέφει με το Μαζί τα Φάγαμε, ελπίζοντας ότι θα πάει κόσμος να το δει ...για να έχουμε να φάμε. 

    Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη:
    Ο Σωτήρης Παπακώστας εργάζεται ως υπεύθυνος προμηθειών σε έναν γνωστό και μεγάλο Δημόσιο Οργανισμό. 
    Είναι απόλυτα έντιμός και ευσυνείδητος υπάλληλος, συνεπής σε όλα του τα καθήκοντα. 
    Η γυναίκα του Γκέλλυ έχει συμβιβαστεί με τις αρχές του άντρα της αλλά ταυτόχρονα η καθημερινότητά της είναι δύσκολη αφού τα οικονομικά της οικογενείας της πάνε από το κακό στο χειρότερο.. 
    Μία μέρα έρχονται σε επαφή μαζί της οι προϊστάμενοι του άντρας της  και την πείθουν να υποδείξει εμμέσως στον Σωτήρη έναν δικό τους προμηθευτή, με το αζημίωτο φυσικά. 
    Η Γκέλλυ τα καταφέρνει και από εκείνη την στιγμή αναλαμβάνει με διάφορά γυναικεία κόλπα να επηρεάζει τον Σωτήρη προκειμένου αυτή να εισπράττει πλούσιες μίζες εν αγνοία του.

    Παίζουν οι Κ.Αποστολάκης, Μ.Μάλφα, Σ.Καλυβάτσης, Α.Καφετζόπουλος, Θ.Ανδρούτσου, Δ.Μαυρόπουλος, Κ.Ευριπιώτης, Κ.Στικούδη, Σ.Νικολαίδης, Γ.Σκιαδαρέσης, Τ.Τρύπη, Γ.Γιαννόπουλος, Μ.Ιατρόπουλος.

    Στους κινηματογράφους από 22 Φεβρουαρίου.
    Το trailer κυκλοφόρησε.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Μαζί τα Φάγαμε trailer: Ο Στράτος Μαρκίδης συνεχίζει τις ...ταινίες! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top