F The Titan trailer: Ο Sam Worthington ετοιμάζεται να μεταναστεύσει στο Δία! - FilmBoy The Titan trailer: Ο Sam Worthington ετοιμάζεται να μεταναστεύσει στο Δία! - FilmBoy
  • Latest News

    The Titan trailer: Ο Sam Worthington ετοιμάζεται να μεταναστεύσει στο Δία!


    Ο Sam Worthington ήταν από τις πιο τρανταχτές περιπτώσεις που το Hollywood προσπάθησε να μας πλασάρει έναν νέο ηθοποιό ως σούπερ-σταρ …με το στανιό.

    Από το πουθενά, μέσα σε ενάμιση τον είδαμε σε τρία blockbuster (Avatar, Terminator Salvation και Clash of the Titans) και όπως ήταν λογικό, όσο γρήγορα μας ήρθε, το ίδιο γρήγορα και μας έφυγε, με τον ηθοποιό έκτοτε να κερδίζει κάποιους αξιοπρεπέστατους ρόλους σε μεγάλες ταινίες, με πιο πρόσφατο παράδειγμα τα Hacksaw Ridge και Everest, όμως οι μέρες (ψεύτικης) δόξας αποτελούν παρελθόν, τουλάχιστον μέχρι τα νέα Avatar.

    Η νέα του ταινία The Titan είναι μια συμπαραγωγή Μεγάλης Βρετανίας, ΗΠΑ και Ισπανίας, και είναι ένα θρίλερ επιστημονικής φαντασίας που μας πηγαίνει στο εγγύς μέλλον, με τους επιστήμονες να έχουν αποφανθεί ότι η Γη δε μπορεί να είναι για πολύ ακόμα το σπίτι της ανθρωπότητας και θα πρέπει επειγόντως να βρεθεί κάποιο νέο. 
    Η λύση εντοπίζεται στον Τιτάνα, τον πλανήτη-δορυφόρο του Κρόνου με την ατμόσφαιρα του οποίου να είναι ότι κοντινότερο σε αυτή της Γης. 

    Για να επιβιώσουν όμως εκεί οι άνθρωποι θα πρέπει πρώτα να… μεταλλαχτούν, με τον στρατό να βάζει μπρος ένα πιλοτικό πρόγραμμα μετάλλαξης που προσφέρει στους ανθρώπους υπερδυνάμεις ώστε να αντέξουν τις δύσκολες συνθήκες του Τιτάνα. 
    Όπως όμως είναι αναμενόμενο, το πείραμα έχει και τις παρενέργειές του, κάποιες από τις οποίες ιδιαίτερα θανατηφόρες…

    Το σενάριο του The Titan έχει γράψει ο Max Hurwitz (Hell on Wheels) βασισμένος σε ιδέα του Arash Amel (The Expatriate), με τον πρωτοεμφανιζόμενο Lennart Ruff να έχει αναλάβει τη σκηνοθεσία.
    Δίπλα στον Sam Worthington, συμπρωταγωνιστούν οι Taylor Schilling, Tom Wilkinson, Agyness Deyn, Nathalie Emmanuel και Corey Johnson.

    Το The Titan προφανώς και δεν είναι κάποιο τεράστιου κόστους blockbuster αλλά μια μικρή παραγωγή που βασίζεται περισσότερο στο ταλέντο των συντελεστών του. 
    Μένει να δούμε αν αυτό είναι αρκετό ώστε να έχουμε και το επιθυμητό αποτέλεσμα.
    Δείτε το trailer…

    Αλέξανδρος Κυριαζής.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: The Titan trailer: Ο Sam Worthington ετοιμάζεται να μεταναστεύσει στο Δία! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top