F The Week Of trailer: Ο Adam Sandler συναντά ξανά τον Chris Rock στη νέα ταινία του Netflix - FilmBoy The Week Of trailer: Ο Adam Sandler συναντά ξανά τον Chris Rock στη νέα ταινία του Netflix - FilmBoy
  • Latest News

    The Week Of trailer: Ο Adam Sandler συναντά ξανά τον Chris Rock στη νέα ταινία του Netflix


    Όσο κι αν οι περισσότεροι κριτικοί και φίλοι του κινηματογράφου επιθυμούν να κάνουν τη ζωή του Adam Sandler δύσκολη για τις επιλογές του, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο ηθοποιός εξακολουθεί να έχει μια αρκετά μεγάλη fanbase. 
    Δείτε απλά τη συμφωνία του Sandler με το Netflix
    Το 2015, ο Sandler υπέγραψε για να πρωταγωνιστήσει σε τέσσερις original ταινίες του γίγαντα του streaming, οι οποίες έφτασαν σε μεγάλα επίπεδα τηλεθέασης, τόσο ώστε το Netflix να δώσει στον Sandler άλλες τέσσερις πέρυσι.

    Όσοι λοιπόν περιμέναν να τσεκάρουν την επόμενη ταινία του Adam Sandler στο Netflix, μπορούν να χαρούν, καθώς σήμερα κυκλοφόρησε το επίσημο trailer του The Week Of, στο οποίο ο Sandler επανασυνδέεται με τον φίλο του (και προσωπικό αγαπημένο) Chris Rock

    Αυτή είναι η τέταρτη και τελευταία ταινία της πρώτης συμφωνίας Netflix και Sandler, στην οποία οι Sandler και Rock υποδύονται τους πατεράδες ενός ζευγαριού που πρόκειται να παντρευτεί.
    Ως πατέρας της νύφης, ο Sandler θέλει να φροντίσει την τελετή, αλλά οι χαμηλού κόστους προσπάθειες τον οδηγούν σε καταστροφικά αποτελέσματα. 
    Ο Rock, ο πατέρας του γαμπρού και επιτυχημένος χειρούργος, του ζητάει να τον αφήσει να σώσει τα πράγματα, αλλά ο Sandler αρνείται και είναι αποφασισμένος να δώσει στην κόρη του τον γάμο των ονείρων της.

    Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Robert Smigel και παίζουν ακόμη οι Steve Buscemi, Rob Morgan, Rachel Dratch, Scott Cohen, Patricia Belcher και  Melanie Nicholls-King.

    Το The Week Of θα βγει αποκλειστικά στο Netflix στις 27 Απριλίου.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: The Week Of trailer: Ο Adam Sandler συναντά ξανά τον Chris Rock στη νέα ταινία του Netflix Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top