F Anne Hathaway και Carey Mulligan στις νέες ταινίες της Dee Rees! - FilmBoy Anne Hathaway και Carey Mulligan στις νέες ταινίες της Dee Rees! - FilmBoy
  • Latest News

    Anne Hathaway και Carey Mulligan στις νέες ταινίες της Dee Rees!


    H Anne Hathaway βρίσκεται σε συζητήσεις για να πρωταγωνιστήσει στο πολιτικό θρίλερ The Last Thing He Wanted σε σκηνοθεσία Dee Rees.
    Η σκηνοθέτης έδειξε σημαντικά δείγματα των ικανοτήτων της με το Mudbound, το οποίο συγκέντρωσε εγκωμιαστικές κριτικές και έλαβε 4 υποψηφιότητες για Oscar, μία εκ των οποίων αυτή του καλύτερου διασκευασμένου σεναρίου για την ίδια την Rees.

    Το The Last Thing He Wanted πρόκειται να είναι η κινηματογραφική μεταφορά του ομότιτλου μυθιστορήματος που εκδόθηκε το 1996. 
    Η υπόθεση παρουσιάζει την Elena McMahon, μια ρεπόρτερ της Washing Post, η οποία εγκαταλείπει την καριέρα της για να επικεντρωθεί στην φροντίδα του άρρωστου πατέρα της. 
    Καταλήγει όμως να κληρονομεί την «δουλειά» του πατέρα της και να αναμιγνύεται με το εμπόριο όπλων για την αμερικανική κυβέρνηση. 
    Τα γεγονότα της ιστορίας διαδραματίζονται στην κεντρική Αμερική στα μέσα της δεκαετίας του ‘80.

    Η σύνοψη της ταινίας περιγράφει την συναρπαστική ιστορία μιας γυναίκας, η οποία είναι μόνη και αμείλικτη σε έναν αγώνα ενάντια στον χρόνο. 
    Η Anne Hathaway έχει την ικανότητα να σηκώσει την ταινία στις πλάτες της σε περίπτωση που ευδοκιμήσει η συνεργασία της με την αφροαμερικανή σκηνοθέτη.
    Την διασκευή του σεναρίου υπογράφει ο Marco Villalobos.

    Η παραγωγή της ταινίας βρίσκεται ακόμα σε πρώιμα στάδια, αφού η Dee Rees θα σκηνοθετήσει πρώτα το An Uncivil War.
    Όπως έχει ανακοινωθεί τον επόμενο μήνα ξεκινούν γυρίσματα για την ταινία που θα αποτελεί βιογραφία της διάσημης δημοσιογράφου Gloria Steinem, η οποία είχε έντονη φεμινιστική δράση. 
    Τον πρωταγωνιστικό ρόλο θα έχει η Carey Mulligan και το An Uncivil War θα αποτελεί την 2η συνεργασία της με την σκηνοθέτη, μετά το εξαιρετικό Mudbound.

    Επομένως δύο οι ενδιαφέρουσες ταινίες που βρίσκονται σε στάδιο παραγωγής μέσα στο 2018 για την Dee Rees, η οποία εδραιώνει την θέση της στον χώρο του κινηματόγραφου.

    Νάσος Κυριακίδης.




    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Anne Hathaway και Carey Mulligan στις νέες ταινίες της Dee Rees! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top