F Birthmarked trailer: Οι Toni Collette και Matthew Goode μετατρέπουν την οικογένειά τους σε κοινωνικό πείραμα! - FilmBoy Birthmarked trailer: Οι Toni Collette και Matthew Goode μετατρέπουν την οικογένειά τους σε κοινωνικό πείραμα! - FilmBoy
  • Latest News

    Birthmarked trailer: Οι Toni Collette και Matthew Goode μετατρέπουν την οικογένειά τους σε κοινωνικό πείραμα!


    1977. 
    Δύο νέοι επιστήμονες παραιτούνται από τις δουλειές τους στο πανεπιστήμιο και αποφασίζουν να εκτελέσουν ένα πείραμα, που θεωρούν ότι θα προκαλέσει επανάσταση στο τρόπο που αντιλαμβανόμαστε την ανθρώπινη ταυτότητα. 

    Το πείραμα έχει στόχο να αποδείξει ότι τα γονίδια δεν παίζουν άμεσο ρόλο στην ανάπτυξη και στη κλίση κάθε παιδιού και ότι με την ανάλογη ανατροφή, το καθένα μπορεί να στραφεί προς οποιαδήποτε κατεύθυνσή. 

    Έτσι αποφασίζουν να μεγαλώσουν τον γιο τους ως καλλιτέχνη, αντί επιστήμονα όπως είναι οι ίδιοι, ενώ υιοθετούν και δύο παιδιά, ένα κορίτσι, παιδί δύο πανηλίθιων γονιών που θέλουν να το κάνουν ιδιοφυΐα, και ένα αγόρι γονιών με εξαιρετικά βίαιες τάσεις που τον κάνουν ειρηνιστή. 
    Το πείραμα μπορεί να μην έχει μεγάλη επιστημονική επιτυχία, όμως οδηγεί το ζευγάρι να ανακαλύψει τη πραγματική αξία της οικογένειας.

    Αυτό το πολύ ενδιαφέρον στόρυ σκαρφίστηκαν και μετέφεραν στη μεγάλη οθόνη οι Καναδοί Marc Tulin και Emanuel Hoss-Desmarais (Whitewash) με πρωταγωνιστές τους Toni Collette, Matthew Goode, Fionnula Flanagan και Michael Smiley.

    Το trailer είναι διασκεδαστικότατο με το Birthmarked να έχει όλα τα φόντα να μας καταπλήξει.

    Αλέξανδρος Κυριαζής.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Birthmarked trailer: Οι Toni Collette και Matthew Goode μετατρέπουν την οικογένειά τους σε κοινωνικό πείραμα! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top