F Μεταγραφή βόμβα! Για 5 χρόνια στο Netflix ο Ryan Murphy! - FilmBoy Μεταγραφή βόμβα! Για 5 χρόνια στο Netflix ο Ryan Murphy! - FilmBoy
  • Latest News

    Μεταγραφή βόμβα! Για 5 χρόνια στο Netflix ο Ryan Murphy!


    Ο τίτλος του άρθρου θα μπορούσε να είναι βγαλμένος από αθλητική εφημερίδα, όμως με τον ανταγωνισμό μεταξύ των καναλιών να είναι τόσο πια έντονος, το τηλεοπτικό τοπίο δε διαφέρει και τόσο από το ποδοσφαιρικό μεταγραφικό παζάρι.
    Η ουσία όμως δεν αλλάζει, με το Netflix να τινάζει τη μπάνκα, κλέβοντας μέσα από τα χέρια της Disney τον Ryan Murphy.

    Ο δημιουργός των Nip/Tuck, Glee, American Horror Story, Scream Queens, Feud και του πιο πρόσφατου 9-1-1, βρισκόταν στους τελευταίους μήνες του συμβολαίου του με την Fox, το οποίο ολοκληρώνεται στις 30 Ιουνίου. 

    Μετά την εξαγορά της εταιρίας από την Disney, ο ίδιος ο Bob Iger είχε αναλάβει τις διαπραγματεύσεις για ανανέωσή του με σκοπό να τον κρατήσει στις τάξεις της εταιρίας ώστε να ενδυναμώσει το πρόγραμμα του FX, όμως φαίνεται ότι κάτι δε πήγε σύμφωνα με το πλάνο.

    Δεν έγινε γνωστό αν υπήρξε κάποια διαφωνία ή αν το θέμα ήταν απλά οικονομικό, όμως ο Ryan Murphy, μετά από χρόνια συνεργασίας με τη Fox, όπου έκανε και όλες του τις μεγάλες επιτυχίες, αλλάζει λιμάνι, και με τη συμφωνία να προβλέπει να λαμβάνει 250-300 εκατομμύρια δολάρια, για τα επόμενα 5 χρόνια θα βρίσκεται κάτω από τη σκέπη του Netflix.

    Αλέξανδρος Κυριαζής.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Μεταγραφή βόμβα! Για 5 χρόνια στο Netflix ο Ryan Murphy! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top