F The Cured trailer: Βρέθηκε η αντι-ζομπική θεραπεία στη νέα ταινία με την Ellen Page! - FilmBoy The Cured trailer: Βρέθηκε η αντι-ζομπική θεραπεία στη νέα ταινία με την Ellen Page! - FilmBoy
  • Latest News

    The Cured trailer: Βρέθηκε η αντι-ζομπική θεραπεία στη νέα ταινία με την Ellen Page!


    Ενώ για αρκετά χρόνια τη βλέπαμε αραιά και που, το τελευταίο διάστημα η ταλαντούχα Ellen Page προσπαθεί να επανέλθει δυναμικά, δυστυχώς όμως μέχρι στιγμής δε τα έχει καταφέρει, με τη πρόσφατη συμμετοχή της στο remake του Flatliners να γυρνάει μπούμερανγκ.

    Το επόμενό της φιλμ έχει τίτλο The Cured, και αποτελεί remake μιας μικρού μήκους ταινίας του David Freyne, με τον τελευταίο να έχει αναλάβει τα ηνία και της full-feature έκδοσής της.

    Το στόρι μας πηγαίνει σε ένα δυστοπικό εναλλακτικό παρόν, όπου ένα μέρος του πληθυσμού έχει μεταλλαχτεί σε αιμοσταγή ζόμπι λόγω ενός ιού, όμως η πρόσφατη ανακάλυψη μιας θεραπείας, έχει φέρει την ανθρωπότητα στη δύσκολη θέση να δεχτεί πίσω αυτούς τους ανθρώπους, με τον φόβο και την αμηχανία να κυριαρχούν στη προσπάθεια επανένταξής τους.

    Ο Senan είναι ένας νεαρός άνδρας που μόλις ολοκλήρωσε τη θεραπεία και επιστρέφει στη κοινωνία, φιλοξενούμενος της κουνιάδας του, και πρέπει να αντιμετωπίσει της φρικαλέες πράξεις που διέπραξε όσο βρισκόταν υπό την επήρεια του ιού.

    Παρότι αυτή η εναλλακτική μορφή μιας zombie movie ακούγεται ενδιαφέρουσα, η αλήθεια είναι ότι την έχουμε ξαναδεί στη τηλεοπτική σειρά In The Flesh, έστω κι αν εδώ παρουσιάζεται σε μια πιο άγρια εκδοχή της.

    Το The Cured ξεκίνησε τη φεστιβαλική του πορεία στις αρχές του φθινοπώρου και οι κριτικές που έλαβε ήταν μέτριες, με τη ταινία να βγαίνει στην Αμερική ταυτόχρονα σε vod και limited διανομή σε μια νεκρή περίοδο (pun intended), στις 23 Φεβρουαρίου.

    Δείτε το trailer

    Αλέξανδρος Κυριαζής.

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: The Cured trailer: Βρέθηκε η αντι-ζομπική θεραπεία στη νέα ταινία με την Ellen Page! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top