F Η Disney ετοιμάζει το live-action remake του animated The Sword in the Stone - FilmBoy Η Disney ετοιμάζει το live-action remake του animated The Sword in the Stone - FilmBoy
  • Latest News

    Η Disney ετοιμάζει το live-action remake του animated The Sword in the Stone


    Η αναζήτηση των ιθυνόντων της Disney στη ταινιοθήκη της εταιρίας, ώστε να βρουν ιστορίες που θα μπορέσουν να αναβιώσουν σε νέα μορφή συνεχίζεται, με τα σαΐνια να ξεθάβουν αυτή τη φορά το The Sword in the Stone!

    Η μάλλον ξεχασμένη animated ταινία του 1963 ήταν βασισμένη στο ομότιτλο βιβλίο του T. H. White και μας έλεγε μια αρκετά διαφορετική ιστορία της παιδικής ζωής του βασιλιά Αρθούρου και την εκπαίδευσή του από τον Merlyn.

    Το The Sword in the Stone ήταν μια κλασσική παιδική ταινία της εποχής, εξαιρετικά light και με μπόλικα στοιχεία μιούζικαλ όπως συνηθιζόταν, όμως το remake δείχνει να έχει αρκετά διαφορετικό στόχο.

    Το σενάριο του live-action remake έγραψε ο Bryan Cogman, ένας εκ των βασικών συντελεστών του Game of Thrones, που αναμένεται να έχει τα ηνία και ενός από τα μελλοντικά spin-offs του! 
    Στη καρέκλα του σκηνοθέτη θα κάτσει ο Ισπανός Juan Carlos Fresnadillo, γνωστός από τις horror ταινίες του 28 Weeks Later και Intruders!

    Με τέτοιους συντελεστές, είναι ευνόητο ότι η νέα εκδοχή θα είναι πολύ πιο σκοτεινή, αν και πολύ δύσκολα να δούμε κάτι που θα ξεφεύγει πραγματικά από το είδος της οικογενειακής περιπέτειας.
    Άντε να δούμε…

    Αλέξανδρος Κυριαζής.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Η Disney ετοιμάζει το live-action remake του animated The Sword in the Stone Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top