F Red Sparrow trailer: Μυστική πράκτορας Jennifer Lawrence, κωδικός Σπουργίτι της Ρωσίας - FilmBoy Red Sparrow trailer: Μυστική πράκτορας Jennifer Lawrence, κωδικός Σπουργίτι της Ρωσίας - FilmBoy
  • Latest News

    Red Sparrow trailer: Μυστική πράκτορας Jennifer Lawrence, κωδικός Σπουργίτι της Ρωσίας


    Σαν χτες ήταν που η Jennifer Lawrence έμοιαζε σα να έχει κλείσει θέση διαρκείας στις πεντάδες των Όσκαρ, εκνευρίζοντας μάλιστα κάποιους και ίσως όχι άδικα, με αποκορύφωμα την υπερτιμημένη ερμηνεία της στο Joy
    Η συνέχεια είχε το τραγικό X-Men: Apocalypse, το μέτριο Passengers και το αμφιλεγόμενο mother!, ταινίες που δε κατάφεραν να διακόψουν τη φθίνουσα πορεία της καριέρας της, κάτι που δεν αναμένεται να συμβεί ούτε με το προσεχές Red Sparrow.

    Στη νέα της ταινία υποδύεται την Ντομίνικα, μια Ρωσίδα μπαλαρίνα που εξαναγκάζεται να μπει σε ένα μυστικό πρόγραμμα εκπαίδευσης της κυβέρνησης ώστε να γίνει “σπουργίτι”, μια σαγηνεύτρια δηλαδή που χρησιμοποιεί το κορμί της σαν όπλο, στην υπηρεσία της Ρωσικής Ασφάλειας. 

    Πρώτος στόχος της είναι ένας αξιωματικός της CIA ο οποίος χειρίζεται τις πιο λεπτές υποθέσεις της Ρωσικής Υπηρεσίας. 
    Οι δύο νέοι συνεργάτες μπλέκονται σε έναν φαύλο κύκλο έλξης και εξαπάτησης, ο οποίος απειλεί να καταστρέψει τις καριέρες τους, τις συμμαχίες τους καθώς και την ασφάλεια των δύο χωρών.

    Η ταινία βασίζεται στο βιβλίο του Jason Matthews, με τον Justin Haythe (A Cure for Wellness) να έχει γράψει το σενάριο και τον Francis Lawrence (The Hunger Games: Mockingjay) να βρίσκεται στη καρέκλα του σκηνοθέτη.
    Δίπλα στην Jennifer Lawrence, θα δούμε τους Joel Edgerton, Matthias Schoenaerts, Charlotte Rampling, Mary-Louise Parker, Ciarán Hinds και τον Jeremy Irons.

    Ελπίζουμε η πλοκή να είναι τόσο ενδιαφέρουσα ώστε να μπορέσει να κρατήσει τη ταινία, γιατί παρακολουθώντας το trailer, η clean-cut σκηνοθεσία μοιάζει τελείως αταίριαστη με ένα κατασκοπικό θρίλερ.
    Το Red Sparrow θα δούμε τη 1η Μαρτίου.

    Αλέξανδρος Κυριαζής.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Red Sparrow trailer: Μυστική πράκτορας Jennifer Lawrence, κωδικός Σπουργίτι της Ρωσίας Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top