F Revenge trailer: Η κούκλα Matilda Lutz εκδικείται τους βιαστές της! - FilmBoy Revenge trailer: Η κούκλα Matilda Lutz εκδικείται τους βιαστές της! - FilmBoy
  • Latest News

    Revenge trailer: Η κούκλα Matilda Lutz εκδικείται τους βιαστές της!


    Με το ζήτημα των δικαιωμάτων και της ανισότητας κατά των γυναικών να είναι τους τελευταίους μήνες στην επικαιρότητα, μετά τη χιονοστιβάδα κατηγοριών για κακοποιήσεις από πολλούς μεγάλους “άνδρες” του Hollywood, το Revenge έρχεται τη κατάλληλη στιγμή για να δείξει, φυσικά με την απαραίτητη δόση κινηματογραφικής υπερβολής, ότι οι που..ιές πληρώνονται!

    Ο παντρεμένος Γάλλος εκατομμυριούχος Richard, πηγαίνει για ένα τριήμερο κυνηγιού με δύο φίλους του, και φέρνει μαζί και την ερωμένη του, την σέξι Αμερικανίδα Jen. 
    Οι φίλοι του γοητεύονται από εκείνη και της κολλούν, φτάνοντας σε σημείο να τη βιάσουν. 

    Όταν απειλεί να τους καταγγείλει, αποφασίζουν να τη ξεφορτωθούν, και με τη συμμετοχή του Richard την πετούν σε ένα γκρεμό. 
    Για κακή τους τύχη όμως, η Jen επιζεί, και επιστρέφει για να πάρει εκδίκηση.

    Έχοντας ήδη προβληθεί σε αρκετά φεστιβάλ, μεταξύ των οποίων το Sundance και του Toronto, το Revenge έχει πάρει πολύ καλές κριτικές και επευφημίες ειδικά για την υπερβίαη και υπερ-στυλιζαρισμένη σκηνοθεσία της πρωτοεμφανιζόμενης δημιουργού Coralie Fargeat.

    Πρωταγωνιστεί η Ιταλίδα Matilda Lutz που είδαμε προσφάτως στο Rings.
    Δείτε το εντυπωσιακό trailer…

    Αλέξανδρος Κυριαζής.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Revenge trailer: Η κούκλα Matilda Lutz εκδικείται τους βιαστές της! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top