F Buy Bust trailer: Απίθανη δράση με πολιτικό υπόβαθρο από τις Φιλιππίνες! - FilmBoy Buy Bust trailer: Απίθανη δράση με πολιτικό υπόβαθρο από τις Φιλιππίνες! - FilmBoy
  • Latest News

    Buy Bust trailer: Απίθανη δράση με πολιτικό υπόβαθρο από τις Φιλιππίνες!


    Ο Φιλιππινέζος σκηνοθέτης Erik Matti έχει πιστούς οπαδούς στη Δύση, κυρίως μετά το On The Job το 2013.
    Ωστόσο, ο Matti έχει μακρά ιστορία στο σινεμά της χώρας, με πολλές αξιόλογες ταινίες τρόμου όπως τα δύο The Aswang Chronicles και το πιο πρόσφατο Seklusyon πέρυσι.

    Φέτος θα συνεχίζει σε σκοτεινά μονοπάτια, όχι αυτά του τρόμου αλλά της έντονης και σκληρής δράσης.
    Το Buy Bust είναι μια ταινία δράσης με στοιχεία τοπικών πολεμικών τεχνών, όπου πρωταγωνιστεί η Anne Curtis μαζί με τον πρωταθλητή βαρέων βαρών της ONE FC, Brandon Vera, σε μια ιστορία μιας ομάδας δίωξης ναρκωτικών που εισέρχονται σε εχθρικό έδαφος για να συλλάβει έναν μεγαλέμπορο.

    Και μολονότι αυτή η βασική προσέγγιση έχει ειπωθεί σε μια ταινία δράσης πολλές φορές, αξίζει να σημειώσουμε πως καμία από αυτές δεν έχει γίνει από έναν πολιτικά συνειδητοποιημένο και αφοσιωμένο σκηνοθέτη όπως ο Matti, με φόντο τις κυβερνητικές κυρώσεις εξωδικαστικών δολοφονιών που ασκεί σήμερα η κυβέρνηση του Rodrigo Duterte, πρόεδρο των Φιλιππίνων.

    Με αφορμή λοιπόν το Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Μανίλα στις Φιλιππίνες, ο Matti κυκλοφόρησε το πρώτο του trailer για το Buy Bust.
    Και είναι εξαιρετικό.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Buy Bust trailer: Απίθανη δράση με πολιτικό υπόβαθρο από τις Φιλιππίνες! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top