F Billions trailer: Παιχνίδια εξουσίας και στη 3η σεζόν - FilmBoy Billions trailer: Παιχνίδια εξουσίας και στη 3η σεζόν - FilmBoy
  • Latest News

    Billions trailer: Παιχνίδια εξουσίας και στη 3η σεζόν


    Δεν ξέρω πόσοι ασχολείστε με τη σειρά Billions, με τον Paul Giamatti να παίζει παιχνίδια εξουσίας με τον αντίπαλό του, Damian Lewis, αλλά το Showtime μόλις κυκλοφόρησε το trailer της 3ης σεζόν.
    Και επειδή όπου βλέπεις Damian Lewis σίγουρα κάπου εκεί κοντά υπάρχει το Homeland, το κανάλι φρόντισε να βγάλει μαζί και ένα featurette της 7ης σεζόν του τελευταίου.

    Η τρίτη σεζόν του Billions βρίσκει τον Chuck Rhoades (Giamatti) και τον Bobby Axelrod (Lewis) σε έναν κόσμο που αλλάζει.
    Και οι δύο άνδρες είναι ακόμα αποφασισμένοι να καταστρέψουν τον άλλο, αλλά πρέπει επίσης να παλέψουν για την επιβίωσή τους μέσα από νέες δυνάμεις και ισχυρούς εχθρούς. 

    Η Wendy Rhoades (Maggie Siff), σύζυγος του Chuck και προπονήτρια του Axelrod, αλλά και όλοι οι άλλοι χαρακτήρες (που τις υποδύονται οι Malin Akerman, Toby Leonard Moore, David Costabile και Condola Rashad) επιστρέφουν, με τα χρήματα, την εξουσία τη δικαιοσύνη και την εκδίκηση να βρίσκονται μπροστά για τον καθένα από αυτούς.

    Το Billions επιστρέφει στο Showtime από 25 Μαρτίου και το trailer μας δείχνει μια καλή εικόνα για το τι πρέπει να περιμένουμε.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Billions trailer: Παιχνίδια εξουσίας και στη 3η σεζόν Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top