F Please Stand By trailer: Η Dakota Fanning είναι η πιο φανατική Trekkie! - FilmBoy Please Stand By trailer: Η Dakota Fanning είναι η πιο φανατική Trekkie! - FilmBoy
  • Latest News

    Please Stand By trailer: Η Dakota Fanning είναι η πιο φανατική Trekkie!


    Οι Trekkies έχουν γίνει πολλές φορές αντικείμενο θαυμασμού στην Αμερική (ακόμη και στο πρόσφατο AthensCon πέτυχα έναν) και το Please Stand By κινείται στην ίδια κατεύθυνση.

    Η (πιο ώριμη από ποτέ) Dakota Fanning υποδύεται μια νεαρή αυτιστική γυναίκα που ξεκινά ένα ταξίδι στο Hollywood για να παραδώσει το 500-σέλιδο σενάριο της σε ένα διαγωνισμό.
    Το θέμα είναι ότι η κοπέλα είναι μια φανατική του Star Trek και το σενάριό της αφορά φυσικά μια πιθανή συνέχειά του.

    Το πλήρες cast αποτελείται από την Toni Collette, την Alice Eve, τη Marla Gibbs, τη Jessica Rothe, τον Michael Stahl-David και τον Patton Oswalt, ενώ στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Πολωνο-Αυστραλός Ben Lewin (του τολμηρού αλλά μέτριου The Sessions).

    Το Please Stand By (που χρειάζεται επειγόντως νέο τίτλο) έκανε πρεμιέρα στο φεστιβάλ του Austin, έπαιξε στο φεστιβάλ της Ρώμης και θα βγει στις Αμερικάνικες αίθουσες στις 26 Ιανουαρίου 2018.
    Το trailer μόλις κυκλοφόρησε.

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Please Stand By trailer: Η Dakota Fanning είναι η πιο φανατική Trekkie! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top