F Ocean's 8 trailer: O αδύναμος κρίκος του female spin-off του Ocean's Eleven - FilmBoy Ocean's 8 trailer: O αδύναμος κρίκος του female spin-off του Ocean's Eleven - FilmBoy
  • Latest News

    Ocean's 8 trailer: O αδύναμος κρίκος του female spin-off του Ocean's Eleven


    Το Ocean's Eleven του Steven Soderbergh ήταν μια διασκεδαστική heist movie, με το πλούσιο cast ωστόσο να λάμπει περισσότερο από την ίδια τη ταινία. 
    Τα sequels Ocean's Twelve και Ocean's Thirteen πέρασαν και δεν ακούμπησαν, κάτι που φαινόταν ότι θα είναι και το τέλος του franchise, όμως μια ιδέα των Soderbergh, Clooney και του παραγωγού Jerry Weintraub, γέννησε το Ocean’s 8.

    Παρότι ο παραπλανητικός τίτλος ίσως κάνει κάποιους να υποθέσουν ότι πρόκειται για prequel, το Ocean's Ocho είναι ένα all-female spin-off που επικεντρώνεται στο έτερο μέλος της οικογένειας Ocean, την αδερφή του Danny, Debbie, που ακολουθώντας την οικογενειακή παράδοση, είναι κι αυτή μια επαγγελματίας κλέφτρα, και στήνει τη δική της συμμορία για να πραγματοποιήσει μια μεγάλη ληστεία κατά τη διάρκεια του Met Gala.

    Το σενάριο έγραψε η πρωτοεμφανιζόμενη Olivia Milch, σε συνεργασία με τον Gary Ross (Free State of Jones), ο οποίος ανέλαβε και τη σκηνοθεσία.

    Το βασικό cast απαρτίζουν οι Sandra Bullock, Cate Blanchett, Anne Hathaway, Mindy Kaling, Sarah Paulson, Helena Bonham Carter, Rihanna και Awkwafina, με τους Damian Lewis, James Corden και Richard Armitage να τις συμπληρώνουν σε antagonist ρόλους. 
    Σε ρόλο έκπληξη θα δούμε την Dakotta Fanning, ενώ οι Matt Damon και Carl Reiner, μέλη της συμμορίας του Danny, θα κάνουν το πέρασμά τους.

    Παρότι η ιδέα ακούγεται ενδιαφέρουσα, το trailer που μόλις κυκλοφόρησε πατώνει από ‘κει που δε το περιμέναμε, την επιλογή της Bullock στο πρωταγωνιστικό ρόλο, που μοιάζει να μη μπορεί να βγάλει ίχνος από τη γοητεία που χρειάζεται ένας Ocean.

    Το Ocean's 8 θα δούμε στις αρχές Ιουνίου, και μέχρι τότε ελπίζω να δούμε κάποιο νέο trailer που να βελτιώσει τις εντυπώσεις, γιατί αλλιώς προβλέπεται νέο Ghostbusters, με τα αντι-φεμινιστικά internet trolls να έχουν ήδη πάρει φωτιά.

    Αλέξανδρος Κυριαζής.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ocean's 8 trailer: O αδύναμος κρίκος του female spin-off του Ocean's Eleven Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top