F No Dormiras (You Do not Sleep) trailer: Η Belen Rueda ...δεν κοιμάται ποτέ! - FilmBoy No Dormiras (You Do not Sleep) trailer: Η Belen Rueda ...δεν κοιμάται ποτέ! - FilmBoy
  • Latest News

    No Dormiras (You Do not Sleep) trailer: Η Belen Rueda ...δεν κοιμάται ποτέ!


    Η παραγωγή της νέας ταινίας του Gustavo Hernandez, του σκηνοθέτη του πρωτοποριακού La Casa Muda, προχώρησε με πολύ γρήγορους ρυθμούς.
    Ξεκίνησε επίσημα μόλις τον Αύγουστο, σήμερα κυκλοφόρησε το επίσημο trailer και στις 11 Ιανουαρίου 2018 θα κάνει πρεμιέρα στην Λατινική Αμερική!

    Η ταινία λέγεται No Dormiras (You Do not Sleep) και πρωταγωνιστεί η Ισπανίδα mega star Belen Rueda (των Julia’s Eyes, Το Σώμα και βέβαια το Ορφανοτροφείο)

    Σε ένα εγκαταλελειμμένο ψυχιατρείο, μια θεατρική εταιρία πειραματίζεται με την αϋπνία για την προετοιμασία ενός θεατρικού.
    Καθώς οι ηθοποιοί περνούν πολλές μέρες χωρίς ύπνο, φτάνουν σε νέα όρια αντίληψης, που τα εκθέτουν στα μυστικά του μέρους και στις ενέργειες που τον κατοικούν.

    Η Bianca, μια νεαρή ηθοποιός, συμμετέχει στο cast και ανταγωνίζεται για το ρόλο της πρωταγωνίστριας, αλλά θα πρέπει να επιβιώσει, όχι μόνο από την ένταση του έργου και τους συναδέλφους της, αλλά και από την άγνωστη δύναμη που τους τραβάει προς ένα τραγικό αποτέλεσμα.

    Δεν υπάρχει καμία ενημέρωση για το πότε το No Dormiras θα έρθει στην Ευρώπη, αλλά δε νομίζω πως θα αργήσει καθόλου.
    Φαίνεται για ένα ακόμη πολύ καλό ψυχολογικό θρίλερ από τον Ισπανόφωνο κινηματογράφο.

    Horrorant.





    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: No Dormiras (You Do not Sleep) trailer: Η Belen Rueda ...δεν κοιμάται ποτέ! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top