F Vacation trailer: Η νέα γενιά του Τρελού Θηριοτροφείου είναι ...ο Ed Helms! - FilmBoy Vacation trailer: Η νέα γενιά του Τρελού Θηριοτροφείου είναι ...ο Ed Helms! - FilmBoy
  • Latest News

    Vacation trailer: Η νέα γενιά του Τρελού Θηριοτροφείου είναι ...ο Ed Helms!


    Θεωρώ το Vacation το καλύτερο comedy franchise που υπήρξε ποτέ και τον Chevy Chase έναν από τους σπουδαιότερους κωμικούς που έβγαλε η Αμερική (και του συγχωρώ τις κρυάδες στο Community).

    Ειδικά το 3ο της σειράς, το Christmas Vacation του 1989, το οποίο λατρεύω να βλέπω κάθε Χριστούγεννα [και ανυπομονώ να το δω και φέτος, παρέα με την FilmGirl ή τον FilmBoy Jr. …αν δεν παίζει με τις μπάλες του ΚΑΙ εκείνη την ώρα] και πάντα απολαμβάνω κάποιες συγκεκριμένες σκηνές.

    Μαθαίνοντας για το reboot, αρχικά χάρηκα.
    Ένα κακό reboot δεν μου χάλασε ποτέ την απόλαυση του original.
    …Αλλά μετά, έμαθα ότι στο ρόλο του πατέρα Griswold είναι ο Ed Helms.
    Κι εκεί ξενέρωσα.
    Δεν φταίει αυτός – ίσως δεν υπάρχει άλλος Chevy Chase και μάλλον δεν θα υπάρξει ποτέ.  

    Ο Ed Helms παίζει τον ενήλικα πια Rusty Griswold, που μαζί με τη γυναίκα του (Christina Applegate) και τους δύο γιους τους ξεκινάνε ένα ταξίδι με σκοπό να τους φέρει πιο κοντά, ακριβώς όπως είχε κάνει ο πατέρας του όταν ήταν παιδί.

    Το ακατάλληλο trailer που βγήκε στα διαδίκτυα προσπαθεί να κάνει μια νέα, αθυρόστομη προσπάθεια για να τραβήξει το κοινό, με ένα ταξίδι πιο πρόστυχο και θορυβώδες από οποιαδήποτε άλλη ταινία των Griswolds.

    To νέο Vacation, σε σκηνοθεσία John Francis Daley και Jonathan M. Goldstein, θα βγει στις ΗΠΑ στις 29 Ιουλίου και στην Ελλάδα στις 3 Σεπτέμβρη.




    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Vacation trailer: Η νέα γενιά του Τρελού Θηριοτροφείου είναι ...ο Ed Helms! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top