F Έρχεται νέα action εκδοχή της Ημέρας της Μαρμότας! - FilmBoy Έρχεται νέα action εκδοχή της Ημέρας της Μαρμότας! - FilmBoy
  • Latest News

    Έρχεται νέα action εκδοχή της Ημέρας της Μαρμότας!


    Παρότι έχουν περάσει 25 ολόκληρα χρόνια από τη πρεμιέρα της κλασσικής κωμωδίας Groundhog Day, το ευφάνταστο time-loop concept της έχει γίνει τα τελευταία χρόνια πολύ της μόδας με όλο και περισσότερες παραγωγές να το εκμεταλλεύονται, με τον έναν ή τον άλλον τρόπο.

    Τελευταία προσθήκη σε αυτή την άτυπη λίστα είναι το Boss Level, ένα θρίλερ δράσης σε σενάριο και σκηνοθεσία του Joe Carnahan (The Grey, The A-Team) που θα έχει ως πρωταγωνιστή έναν βετεράνο των ειδικών δυνάμεων που βρίσκεται εγκλωβισμένος σε μια χρονική λούπα, στο τέλος της οποίας καταλήγει πάντα νεκρός, ο οποίος αναζητά τον υπεύθυνο και τον τρόπο να αποδράσει απ’ αυτή τη κατάσταση.

    Το πρωταγωνιστικό ρόλο έχει ο Frank Grillo (Beyond Skyline, Wheelman), ενώ σε συζητήσεις για να συμμετέχει βρίσκεται και ο Mel Gibson.
    Ο Joe Carnahan είναι ένας από τους σκηνοθέτες το όνομα των οποίων βρίσκεται στη shortlist σχεδόν κάθε παραγωγού, όμως πάντα στο τέλος κάτι πάει στραβά. 
    Προσφάτως είχε αναλάβει τη σκηνοθεσία του αμερικάνικου remake του The Raid, για το οποίο δεν έχουμε νεότερα…και τώρα αυτό. 
    Να δούμε ποιο θα προχωρήσει πρώτο.

    Αλέξανδρος Κυριαζής.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Έρχεται νέα action εκδοχή της Ημέρας της Μαρμότας! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top