F Wheelman trailer: Το Netflix κάνει και ...ταινίες απόδρασης με αυτοκίνητα! - FilmBoy Wheelman trailer: Το Netflix κάνει και ...ταινίες απόδρασης με αυτοκίνητα! - FilmBoy
  • Latest News

    Wheelman trailer: Το Netflix κάνει και ...ταινίες απόδρασης με αυτοκίνητα!


    Το Netflix είναι επιτυχημένο για τις σειρές του, αλλά οι ταινίες του δεν αποτελούν δα και εγγύηση.
    Όπως για παράδειγμα το Wheelman, με πρωταγωνιστή τον Frank Grillo, η οποία φαίνεται σαν μια τυπική straight-to-dvd περιπέτεια του σωρού, κι ας έρχονται καλές κριτικές από το Fantastic Fest όπου έκανε πρεμιέρα.

    Ο Grillo υποδύεται έναν ανώνυμο οδηγό απόδρασης στη Βοστόνη.
    Κατά τη διάρκεια μιας απόδρασης, λαμβάνει ένα τηλεφώνημα από κάποιον άγνωστο ο οποίος του δίνει ένα τελεσίγραφο: Ή θα παρατήσει τους φίλους του και θα παραδώσει τα χρήματα της ληστείας κάπου αλλού, ή η οικογένειά του θα υποφέρει.

    Αυτό που κάνει το Wheelman διαφορετικό από τις τυπικές getaway ταινίες (με πιο πρόσφατη το καλό Baby Driver) είναι ότι εδώ ο ήρωας μένει σε όλη τη ταινία μέσα στο αυτοκίνητό του.
    Όλα τα γεγονότα λαμβάνουν χώρα κατά τη διάρκεια μιας βραδιάς, όπου ο Grillo θα πρέπει να γυρίσει ολόκληρη τη πόλη και να λύσει τα προβλήματά του. 
    Πάντως, μη νομίζετε ότι είναι και τελείως αβοήθητος, αφού στο trailer βγάζει ένα αυτόματο και απαντά στα πυρά!

    Αυτή είναι η πρώτη ταινία που σκηνοθετεί ο Jeremy Rush και παίζουν ακόμη οι Caitlin Carmichael, Garret Dillahunt και Wendy Moniz.
    Αποκλειστικά στο Netflix στις 20 Οκτωβρίου.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Wheelman trailer: Το Netflix κάνει και ...ταινίες απόδρασης με αυτοκίνητα! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top