F How to Talk to Girls at Parties trailer: Η ...εξωγήινη Elle Fanning στο νέο ψυχεδελικό punk musical - FilmBoy How to Talk to Girls at Parties trailer: Η ...εξωγήινη Elle Fanning στο νέο ψυχεδελικό punk musical - FilmBoy
  • Latest News

    How to Talk to Girls at Parties trailer: Η ...εξωγήινη Elle Fanning στο νέο ψυχεδελικό punk musical


    Μετά το προκλητικό Shortbus και το δραματικό Rabbit Hole, ο John Cameron Mitchell επιστρέφει στα γνώριμα μονοπάτια με το How to Talk to Girls at Parties, ένα ρομαντικό punk musical με δόσεις sci-fi!

    Η ταινία λαμβάνει χώρα στο πιο περίεργο και εξωτικό μέρος ολόκληρου του γαλαξία, τα περίχωρα του Λονδίνου των late 70's! 
    Εκεί ζει ο απελπισμένος Enn, ένας έφηβος που, όπως όλοι οι συνομήλικοί του και όχι μόνο, ζει στους ρυθμούς των Sex Pistols. 

    Μαθαίνοντας ότι μια μικρή τοπική punk μπάντα διοργανώνει ένα πάρτι στη περιοχή του, δε χάνει την ευκαιρία να τρυπώσει, και να έρθει αντιμέτωπος με το όνειρο κάθε … ερεθισμένου έφηβου, πανέμορφες ξένες μαθήτριες. 
    Εκεί γνωρίζει την αινιγματική Zen και οι δυο τους κολλάνε αμέσως. 
    Αυτό που δε γνωρίζει είναι ότι τα κορίτσια δεν έχουν έρθει από την Αμερική αλλά από αρκετά πιο μακριά, αφού είναι εξωγήινες που έχουν έρθει στη Γη για να προετοιμάσουν τους γήινους για μια μυστηριώδη ιεροτελεστία!

    Βασισμένος σε μια short story του μεγάλου Neil Gaiman (American Gods), ο εναλλακτικός John Cameron Mitchell παρουσιάζει μια αναρχική -μέσα στην εφηβική λαγνεία της- ταινία που αποπειράται να αποτυπώσει με τον δικό του σουρεαλιστικό τρόπο τη ψυχεδέλεια μιας διαφορετικής εποχής.

    Στο How to Talk to Girls at Parties πρωταγωνιστούν οι Alex Sharp (To the Bone), Elle Fanning, Nicole Kidman, Ruth Wilson και Matt Lucas.
    Η ταινία έκανε παγκόσμια πρεμιέρα στο περασμένο φεστιβάλ των Καννών όπου πήρε…μάλλον ανάμεικτες κριτικές, ενώ ακολούθησαν προβολές σε πολλά ακόμα φεστιβάλ ανά τον κόσμο. 

    Το Μάιο θα βγει στις αίθουσες αρχικά της Βρετανίας και με την Odeon να έχει ήδη εξασφαλίσει τα δικαιώματα, λογικά δε θα αργήσει να έρθει και στα μέρη μας.
    Δείτε το trailer…

    Αλέξανδρος Κυριαζής.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: How to Talk to Girls at Parties trailer: Η ...εξωγήινη Elle Fanning στο νέο ψυχεδελικό punk musical Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top