F Νέα promo εικόνα του Avengers: Infinity War με την ...πρωτοποριακή στολή του Iron Man! - FilmBoy Νέα promo εικόνα του Avengers: Infinity War με την ...πρωτοποριακή στολή του Iron Man! - FilmBoy
  • Latest News

    Νέα promo εικόνα του Avengers: Infinity War με την ...πρωτοποριακή στολή του Iron Man!


    Καλά, το καλοκαίρι όταν κυκλοφόρησαν εκείνες οι φωτογραφίες από τα γυρίσματα του threequel των Avengers και αποκαλύφθηκε η καινούρια πανοπλία του Iron Man, δε στεκόμουν πουθενά. 
    Έτρωγα τα σίδερα, έτρωγα τα νύχια μου, έτρωγα κάτι πίτσες και κάτι σουβλάκια υπέροχα! 

    Ώπα, ξέφυγα. 
    Θέλω να πω ότι ο ενθουσιασμός μου είχε φτάσει σε τέτοιο σημείο που πραγματικά προσπαθούσα να σαρώσω το διαδίκτυο για την παραμικρή πληροφορία που να αφορά τη στολή.

    Λόγω της περισσότερο από κάθε άλλη φορά οργανικής όψης της στολής, πολλοί fans και ιστοσελίδες (μεταξύ τους και ο υποφαινόμενος) είχαν αναπτύξει θεωρίες -ή έστω προσδοκίες- για τη φύση της πανοπλίας, όπως ακριβώς είχε γίνει και με τους προκατόχους της, Mark XLV και Mark XLVI. 
    Παρόλο όμως που σε εκείνες τις περιπτώσεις οι θεωρίες αποδείχτηκαν αναληθείς και οι στολές άντλησαν μόνο έμπνευση από τα comic counterparts τους στο αισθητικό κομμάτι, στην περίπτωση της επερχόμενης πανοπλίας μάλλον θα έχουμε αντιστοιχία και στο λειτουργικό μέρος.

    Χτες άρχισαν να διαρρέουν στο internet, μέσω του Twitter και του Comicbookmovie.com, διάφορες promo φωτογραφίες σε όχι πολύ καλή ποιότητα, με τους χαρακτήρες του Avengers: Infinity War
    Κάποιες από αυτές φυσικά συμπεριλαμβάνουν τον shellhead, αλλά θα σταθώ σε μία συγκεκριμένη που δείχνει το -ας το πούμε προς το παρόν- Mark XLVIII σε δυναμικές πόζες που θυμίζουν την Model-Prime πανοπλία από τη σειρά Invincible Iron Man του 2015. 

    Μπορεί να μην έχει το edgy κράνος, αλλά ο καθόλου ογκώδης και ελάχιστα μηχανικός σωματότυπος, τα πτερύγια με τα έξτρα thrusters στην πλάτη, τα blasters και η λεπίδα που σχηματίζονται στα χέρια αποτελούν σοβαρή ένδειξη ότι θα έχουμε ένα incarnation του Model-Prime στη μεγάλη οθόνη (επιβεβαιώνοντας αυτό που έλεγα πάντα, ότι τις καλύτερες πανοπλίες του ο Iron Man τις φοράει παντού εκτός από τις δικές του ταινίες).

    Δεν ξέρω πως σκέφτονται να promo-τάρουν τον Iron Man και τη στολή του μέσα στους επόμενους μήνες, όμως στο βίντεο που είχε διαρρεύσει από το SDCC δεν υπήρξε κάποια ένδειξη για τις δυνατότητες της πανοπλίας. 
    Φαντάζομαι ότι ούτε στο teaser trailer, όταν αυτό δεήσει να έρθει, θα δούμε κάτι ανάλογο με την παρακάτω εικόνα. 

    Το θεωρώ νωρίς. 
    Ωστόσο ελπίζω να κυκλοφορήσουν κι άλλα renders σε καλύτερη ποιότητα για να δούμε περισσότερες λεπτομέρειες για τη στολή και να μάθουμε φυσικά πως λέγεται.

    Δείτε την promo εικόνα στο Heroes For A Day.

    Αργύρης Σταματόπουλος.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Νέα promo εικόνα του Avengers: Infinity War με την ...πρωτοποριακή στολή του Iron Man! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top