F The Tribes of Palos Verdes trailer: Η Maika Monroe κυνηγά την ευτυχία ...στο σερφ! - FilmBoy The Tribes of Palos Verdes trailer: Η Maika Monroe κυνηγά την ευτυχία ...στο σερφ! - FilmBoy
  • Latest News

    The Tribes of Palos Verdes trailer: Η Maika Monroe κυνηγά την ευτυχία ...στο σερφ!


    Τοποθετημένο ανάμεσα στο ηλιοβασίλεμα της παραλίας και τα κρυστάλλινα νερά της ακτής της Καλιφόρνια, το The Tribes of Palos Verdes είναι σίγουρο ότι θα αγγίξει συναισθήματα.
    Και αυτός είναι πάντα ο στόχος μιας ταινίας, ειδικά ενός δυνατού δράματος όπως αυτό.

    Όταν η έφηβη Medina (Maika Monroe) μετακομίζει με την οικογένειά της στον τέλειο καρτ-ποσταλικό παράδεισο του Palos Verdes της Καλιφόρνια, όλα φαίνονται να οδηγούν στην απόλυτα ευτυχισμένη ζωή.
    Αλλά τα παλιά προβλήματα επανέρχονται σύντομα, καθώς ο γάμος των γονιών της διαλύεται, η μητέρα της (Jennifer Garner) πέφτει σε μια συναισθηματική ελεύθερη πτώση και ο δίδυμος αδελφός της (Cody Fern) το ρίχνει στα φάρμακα. 

    Εβρισκόμενη στη μέση αυτών, η Medina πρέπει να στηριχθεί στην εσωτερική της αντοχή και να γίνει η σταθεροποιητική δύναμη της οικογένειάς, βρίσκοντας καταφύγιο σε ένα νέο πάθος: το σερφ.
    Στο cast εμφανίζεται επίσης η Alicia Silverstone, η Elisabeth Rohm, ο Goran Visnjic, ο Milo Gibson και η Joely Fisher.

    Η νέα ταινία των αδερφών Brendan και Emmett Malloy, είναι ένα δυνατό δράμα βασισμένο στο μυθιστόρημα του Joy Nicholson με τον ίδιο τίτλο.
    Έκανε πρεμιέρα στο Hamptons Film Festival και θα βγει στις αμερικάνικες αίθουσες από 1η Δεκέμβρη.

    Δείτε το εξαιρετικό trailer.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: The Tribes of Palos Verdes trailer: Η Maika Monroe κυνηγά την ευτυχία ...στο σερφ! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top