F Pacific Rim: Uprising trailer: Νέες γιγαντιαίες μάχες από ...τεράστια Jaeger! - FilmBoy Pacific Rim: Uprising trailer: Νέες γιγαντιαίες μάχες από ...τεράστια Jaeger! - FilmBoy
  • Latest News

    Pacific Rim: Uprising trailer: Νέες γιγαντιαίες μάχες από ...τεράστια Jaeger!


    Η πρώτη ταινία ήταν ένα αναπάντεχο διαμαντάκι που μας έκανε να περάσουμε καλά και να ευχαριστηθούμε μάχες ανάμεσα σε τεράστια ρομπότ και τεράστια τέρατα. 
    Μετά λοιπόν από αρκετή αναμονή μέχρι να μπουν τα πράγματα σε σειρά, και μετά από αρκετή αναμονή αφότου μπήκαν σε σειρά ώστε να μας δείξουν κάτι, έχουμε στις οθόνες μας επιτέλους το πρώτο trailer για το sequel!

    Ο πλέον διάσημος από τη νέα τριλογία Star Wars, John Boyega, υποδύεται τον γιο του Stacker Pentecost (Idris Elba), Jake, ο οποίος είναι πιλότος Jaeger και, μαζί με άλλους συναδέλφους του, καλείται να υπερασπιστεί τη Γη από μια νέα εισβολή Kaiju. 

    Ο Jake φαίνεται ότι αντλεί έμπνευση από τον πατέρα του, ώστε να εμψυχώσει τη νέα γενιά πιλότων Jaeger με έναν δυνατό μονόλογο, προτού τα καινούρια ρομπότ να ριχτούν στη μάχη. 
    Και ακολουθούν φυσικά φοβερά στιγμιότυπα με μάχες ανάμεσα σε ρομπότ και τέρατα, όπου βλέπουμε λίγο-πολύ τις δυνατότητες του κάθε Jaeger, ειδικά του πρωταγωνιστικού Gypsy Avenger.

    Μαζί με τον Boyega πρωταγωνιστούν επίσης οι Scott Eastwood, Cailee Spaeney, Jing Tian, Karan Brar και οι επιστρέφοντες από την πρώτη ταινία, Rinko Kikuchi, Charlie Day και Burn Gorman

    Ο Guillermo del Toro, ενώ αρχικά έλεγε ότι θα αναλάβει τη σκηνοθεσία της ταινίας, τελικά παρέμεινε ως παραγωγός, και το ρόλο ανέλαβε ο Steven S. DeKnight

    Το Pacific Rim: Uprising θα προβληθεί στις Ηνωμένες Πολιτείες στις 23 Μαρτιού του 2018, ενώ στην Ελλάδα θα έρθει στις 4 Μαΐου.
    Δείτε το trailer και πείτε μας τη γνώμη σας!

    Περισσότερα στο Heroes For A Day.

    Αργύρης Σταματόπουλος.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Pacific Rim: Uprising trailer: Νέες γιγαντιαίες μάχες από ...τεράστια Jaeger! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top