F Justice League trailer: Aquaman και Wonder Woman οδηγούν το promo της DC! - FilmBoy Justice League trailer: Aquaman και Wonder Woman οδηγούν το promo της DC! - FilmBoy
  • Latest News

    Justice League trailer: Aquaman και Wonder Woman οδηγούν το promo της DC!


    Δύο παρατηρήσεις για το νέο footage του Justice League που έκανε την εμφάνισή του στο Comic Con της Νέας Υόρκης και η Tanweer μας έστειλε υποτιτλισμένο:

    Πρώτον, ο Aquaman του Jason Momoa τα σπάει, κι ας μην αποτελεί δα και πρώτη προτεραιότητα για τις 58 φιγούρες του FilmBoy Jr.
    Δεύτερον, είναι πολύ σωστή η επιλογή της DC να βάλει σε πρώτο πλάνο του marketing την Wonder Woman. 
    Σόρρυ Ben Affleck, αλλά η Gal Gadot είναι η πραγματική σταρ της ταινίας.

    Η επίσημη σύνοψη της εταιρείας διανομής λέει:

    Η ώρα της Justice League πλησιάζει. 
    Τα πρώτα ψήγματα μπήκαν ήδη στις ταινίες Batman v Superman: Η Αυγή της Δικαιοσύνης και Ομάδα Αυτοκτονίας, με τον Bruce Wayne (Batman) να ανταλλάσσει απόρρητες πληροφορίες με την Diana Prince (Wonder Woman) και την Amanda Waller για νέα άτομα με υπερδυνάμεις. 
    Χάρη στην ανιδιοτελή θυσία του Superman που αποκαθιστά την πίστη του στην ανθρωπότητα, ο Bruce Wayne ζητά τη βοήθεια της νέας του συμμάχου, Diana Prince, για να αντιμετωπίσουν ένα ακόμη πιο επικίνδυνο εχθρό.

    Η συνέχεια θα δοθεί τον Νοέμβριο του 2017, όταν ο Zac Snyder θα μας παρουσιάσει για πρώτη φορά στη μεγάλη οθόνη την Justice League, την πιο δημοφιλή και διαχρονική ομάδα υπερηρώων του DC Universe
    Την ομάδα αποτελούν οι Batman, Wonder Woman, Flash, Cyborg και Aquaman.

    Στο σπουδαίο cast Βρίσκουμε ακόμη τους Robin Wright, Connie Nielsen, Amy Adams, Amber Heard, Ezra Miller, Henry Cavill, Diane Lane, Billy Crudup, Jeremy Irons, J.K. Simmons, Jesse Eisenberg, Ciaran Hinds και πολλοί άλλοι.

    Το Justice League θα το δούμε και στις ελληνικές αίθουσες στις 16 Νοεμβρίου.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Justice League trailer: Aquaman και Wonder Woman οδηγούν το promo της DC! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top