F Comic-Con 2017 trailers: Game of Thrones, Preacher και Stan Against Evil - FilmBoy Comic-Con 2017 trailers: Game of Thrones, Preacher και Stan Against Evil - FilmBoy
  • Latest News

    Comic-Con 2017 trailers: Game of Thrones, Preacher και Stan Against Evil


    Η πρώτη μέρα είναι συνήθως επικεντρωμένη στις τηλεοπτικές παραγωγές, με τα trailers να πέφτουν βροχή. 
    Πάμε να δούμε μερικά…

    Μπορεί τη προηγούμενη εβδομάδα να γονάτισε το internet με τη πρεμιέρα της 7ης σεζόν του Game of Thrones, όμως…ήταν μόνο η πρεμιέρα, με το HBO να μην έχει σκοπό να μας αφήσει να εφησυχαστούμε, δίνοντας στη δημοσιότητα ένα νέο trailer για το τι μας περιμένει τις επόμενες εβδομάδες.




    Παρά τη προσπάθεια και την υπομονή μου, το Preacher του AMC δε κατάφερε να με κερδίσει, με αποτέλεσμα να το έχω παρατήσει εδώ και μερικές εβδομάδες και δεν είμαι ο μόνος. 
    Στη προσπάθεια να ανεβάσει τα επίπεδα του hype με την ελπίδα να φέρει πίσω τους τηλεθεατές, το κανάλι έδωσε ένα νέο trailer για τα 6 τελευταία επεισόδια της σεζόν που τρέχει.




    Το IFC έδωσε στη δημοσιότητα το teaser της 2ης σεζόν της κωμικής σειράς τρόμου Stan Against Evil, που επιστρέφει τη 1η Νοεμβρίου.

    Αλέξης Κυριαζής.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Comic-Con 2017 trailers: Game of Thrones, Preacher και Stan Against Evil Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top