F Όλα όσα ξέρουμε για το επερχόμενο Terminator 6! - FilmBoy Όλα όσα ξέρουμε για το επερχόμενο Terminator 6! - FilmBoy
  • Latest News

    Όλα όσα ξέρουμε για το επερχόμενο Terminator 6!


    Παρότι έχουν περάσει μονάχα δύο χρόνια (και κάτι) από τη πρεμιέρα του ανεκδιήγητου Terminator Genisys, η ταινία έχει ξεχαστεί εδώ και πολύ καιρό, με το franchise να έχει ήδη μπει σε νέες ράγες ελπίζοντας να επανακτήσει τη θέση που του αξίζει (;).

    Οι φωνές μετά το Genisys που ήθελαν τη σειρά να είναι νεκρή, ζητώντας από τους παραγωγούς να την αφήσουν επιτέλους στην ησυχία της, έφτασαν ως και τα αυτιά του James Cameron, ο οποίος μπορεί να είναι μόνιμα απασχολημένος με τα Avatar, όμως φαίνεται ότι δεν του αρέσει να του κατηγορούν το “ψυχοπαίδι”, έτσι πήρε την υπόθεση πάνω, επανέκτησε τα δικαιώματα και σε συνεργασία με τις Paramount Pictures και Skydance Media, ανακοίνωσε μια νέα ταινία. 
    Τι ξέρουμε λοιπόν γι’ αυτή;

    Κατ’ αρχάς, δεν θα τιτλοφορείται Terminator 6.
    Κατά δεύτερο, θα αποτελεί direct sequel του Terminator 2 αγνοώντας πλήρως ότι συνέβη στα Rise of the Machines, Salvation και φυσικά στο Genisys.

    Για τη συγγραφή του σεναρίου έχει στηθεί ένα writer’s room με τους David Goyer, Charles Eglee, Josh Friedman, Justin Rhodes, τον παραγωγό David Ellison, καθώς και τον ίδιο τον Cameron, με σκοπό να στήσουν μια ιστορία όπως ακριβώς τη θέλουν, μια προσγειωμένη ιστορία, όπως χαρακτηριστικά δήλωσαν.

    Ο σκηνοθέτης έχει ήδη βρεθεί στο πρόσωπο του Tim Miller που έκανε παπάδες στο Deadpool και παρά την απομάκρυνσή του από το sequel, δεν υπήρχε περίπτωση να μείνει άνεργος.

    Όσον αφορά το cast, ο Arnold Schwarzenegger θα είναι και πάλι εδώ, έχοντας το πραγματικό γερασμένο look του (δηλαδή δε θα χρησιμοποιηθεί το γνωστό εφέ για να φαίνεται νεότερος) όμως δεν θα έχει και την ίδια μορφή με το Genisys, φέρνοντας μαζί του μια παλιά μας γνωστή, τη Linda Hamilton, που υποδύθηκε την Sarah Connor στις δύο πρώτες ταινίες της σειράς!

    Η διαδικασία παραγωγής έχει προχωρήσει τόσο, ώστε να έχει ήδη βρεθεί και η ημερομηνία πρεμιέρας, η οποία είναι η 26η Ιουλίου 2019.

    Αλέξανδρος Κυριαζής.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Όλα όσα ξέρουμε για το επερχόμενο Terminator 6! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top