F Γιατί το sequel του IT είναι η πρώτη προτεραιότητα ...για όλους! - FilmBoy Γιατί το sequel του IT είναι η πρώτη προτεραιότητα ...για όλους! - FilmBoy
  • Latest News

    Γιατί το sequel του IT είναι η πρώτη προτεραιότητα ...για όλους!


    Οι Warner Bros. και New Line πρέπει να νιώθουν αρκετά καλά με την προσαρμογή του It του Stephen King από τον σκηνοθέτη Andy Muschietti.
    Οι προβλέψεις του box office βλέπουν μια επιτυχημένη προσπάθεια, το πρόωρο buzz είναι πολύ θετικό, τα trailer εξαιρετικά.

    Και δεδομένου ότι η ταινία καλύπτει μόνο το ήμισυ του τεράστιου μυθιστορήματος του King, υπάρχει αρκετός χώρος για μια συνέχεια. 
    Εάν όλα πάνε καλά, δε χρειάζεται να είσαι ιδιοφυία για να το καταλάβεις.

    Ενώ λοιπόν ο Muschietti υπέγραψε πρόσφατα για να κάνει μια live-action έκδοση του παλιού animation Robotech, έχει καταστήσει σαφές ότι η πρώτη του προτεραιότητα είναι το sequel του It.
    Μάλιστα, όταν ρωτήθηκε για το αν το It 2 θα έχει αυξημένο budget, είπε ‘Σαφώς το ελπίζω.

    Για όσους δεν είναι εξοικειωμένοι με το μυθιστόρημα, το ΑΥΤΟ εξελίσσεται σε δύο εποχές: μια ομάδα παιδιών μάχονται με ένα κακό πλάσμα (συχνά με τη μορφή ενός κλόουν ονόματι Pennywise) και 30 χρόνια αργότερα, όπου επιστρέφουν ενήλικοι πια, για να ολοκληρώσουν τη δουλειά. 
    Και ενώ οι ιστορίες κλιμακώνονται ταυτόχρονα στο βιβλίο, πηγαίνοντας μπρος και πίσω για να κλιμακώσει την ένταση, η ταινία θα επικεντρωθεί αποκλειστικά στην ιστορία των «Club Losers», η οποία θα εξελίσσεται στο 1989 αντί της δεκαετίας του '50. 
    Προφανώς, η συνέχεια θα αφορά το σήμερα.

    Το ΑΥΤΟ θα το δούμε στην Ελλάδα στις 28 Σεπτεμβρίου (είναι ένα ρίσκο αυτό, καθώς η ταινία θα βγει στην Αμερική και σε δεκάδες χώρες στις 8 Σεπτεμβρίου.

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Γιατί το sequel του IT είναι η πρώτη προτεραιότητα ...για όλους! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top