F Boo 2! A Madea Halloween trailer: Οι τρέλες του Tyler Perry ...έχουν γούστο! - FilmBoy Boo 2! A Madea Halloween trailer: Οι τρέλες του Tyler Perry ...έχουν γούστο! - FilmBoy
  • Latest News

    Boo 2! A Madea Halloween trailer: Οι τρέλες του Tyler Perry ...έχουν γούστο!


    Και μόνο που ένα spoof για το Halloween αποκτά sequel (διορθώστε με αλλά δε θυμάμαι κάτι παρόμοιο ποτέ, δηλαδή sequel μιας spoof ταινίας ειδικά για μία γιορτή), είναι ένα γεγονός σημαντικό.
    Ποιος το έκανε;
    Ο Tyler Perry, ποιος άλλος.

    Το Boo 2! A Madea Halloween ξεκίνησε καλοκαιριάτικα την προώθησή του, κυκλοφορώντας ένα trailer που ξεκινά με μια σειρά κλασικών σκηνών τρόμου: κυνηγητά στο δάσος, τρομακτικές κούκλες, καταραμένα βίντεο - όλα όσα θέλετε να δείτε σε ένα horror spoof.

    Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη:
    Η Madea και η συμμορία της επιστρέφουν σε μια ξεκαρδιστική συνέχεια. 
    Η Madea, ο Bam και η Hattie μπαίνουν σε μια στοιχειωμένη κατασκήνωση και θα πρέπει να τρέξουν για τη ζωή τους όταν εξαπολύονται τέρατα, goblins και bogeyman.

    Θα παραδεχτώ ότι δεν έχω δει καμιά ταινία της Madea (αν και πέρυσι είχα υποσχεθεί ότι θα δω το πρώτο Boo), αλλά το trailer με ψήνει άσχημα και θα πρέπει να κάνω μια εξαίρεση, πριν ο Tyler Perry αποφασίσει να γίνει σοβαρός ηθοποιός και σταματήσει το Madea franchise (που μάλλον ‘τελείωσε’ και εμπορικά).

    Το Boo 2! A Madea Halloween θα βγει στην Αμερική στις 20 Οκτωβρίου.
    Δείτε το trailer.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Boo 2! A Madea Halloween trailer: Οι τρέλες του Tyler Perry ...έχουν γούστο! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top