F Keanu Reeves και Winona Ryder ξανά μαζί σε ρομαντική κομεντί! - FilmBoy Keanu Reeves και Winona Ryder ξανά μαζί σε ρομαντική κομεντί! - FilmBoy
  • Latest News

    Keanu Reeves και Winona Ryder ξανά μαζί σε ρομαντική κομεντί!


    Δύο από τους μεγαλύτερους σταρ της δεκαετίας του ’90, οι Winona Ryder και Keanu Reeves, παρά τις κατά καιρούς επιτυχίες, δεν είχαν τη καριέρα που υπολόγιζαν. 
    Προσφάτως και οι δύο έχουν επιστρέψει στη δημοσιότητα χάρη στις επιτυχημένες συμμετοχές τους στα Stranger Things και John Wick αντίστοιχα, και πολύ σύντομα θα τους δούμε μαζί στη ρομαντική κομεντί Destination Wedding.

    Έχοντας ήδη ολοκληρώσει τα γυρίσματα της, η ταινία του Victor Levin (5 to 7) θα μας πει την ιστορία δύο μίζερων, συναισθηματικά ανίκανων ανθρώπων που αναγκάζονται να παρευρεθούν στον ίδιο γάμο. 
    Εκεί γνωρίζονται και αναπτύσσεται μεταξύ τους μία σχέση αμοιβαίας απέχθειας αλλά και ταυτόχρονα και έλξης.

    Αυτή είναι η τέταρτη φορά που οι δύο ηθοποιοί συνυπάρχουν μπροστά από μια κάμερα, μετά τα Bram Stoker’s Dracula, A Scanner Darkly (από εκεί και η φώτο επάνω) και The Private Lives of Pippa Lee.

    Θα προτιμούσαμε να τους δούμε σε κάτι άλλο... (πόσο γ@μ@το θα ήταν ο Reeves να εμφανιστεί στο Stranger Things ως Ted ή η Ryder στο John Wick 3!) αλλά κάτι είναι κι αυτό.

    Αλέξανδρος Κυριαζής.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Keanu Reeves και Winona Ryder ξανά μαζί σε ρομαντική κομεντί! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top