F You Were Never Really Here trailer: Ο Joaquin Phoenix στην καλύτερη ταινία της χρονιάς (;) - FilmBoy You Were Never Really Here trailer: Ο Joaquin Phoenix στην καλύτερη ταινία της χρονιάς (;) - FilmBoy
  • Latest News

    You Were Never Really Here trailer: Ο Joaquin Phoenix στην καλύτερη ταινία της χρονιάς (;)


    Με τα βραβεία Καλύτερου Ανδρικού και Καλύτερου Σεναρίου στις Κάννες φέτος, αλλά και με κριτικές του στυλ ‘…μία από τις καλύτερες ταινίες της χρονιάς!’, το You Were Never Really Here αν μη τι άλλο, έρχεται με φόρα.

    Πέρυσι τέτοια εποχή λέγαμε για το κάζο της Lynne Ramsay στο Jane Got A Gun, αλλά η σκηνοθέτιδα του We Need to Talk About Kevin τελικά το ξεπέρασε και μάλλον έκανε την καλύτερη ταινία της καριέρας της, ως τώρα.

    Ο Joaquin Phoenix υποδύεται τον Joe, έναν βίαιο και βασανισμένο εκτελεστή στον οποίο ανατίθεται η αποστολή να βρει και να φέρει στο σπίτι ένα κορίτσι που το απήγαγε κύκλωμα εμπορίας λευκής σαρκός.
    Παίζουν ακόμη η Ekaterina Samsonov, ο Alessandro Nivola και ο Alex Manette.

    Η ταινία δεν έχει ακόμη ημερομηνία κυκλοφορίας στην Αμερική, αλλά ένα trailer Γαλλικής προέλευσης μόλις εμφανίστηκε στα ιντερνέτια.
    Βίαιο αλλά σχεδόν τέλειο.
    Δείτε το.

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: You Were Never Really Here trailer: Ο Joaquin Phoenix στην καλύτερη ταινία της χρονιάς (;) Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top