F Just Getting Started trailer: Morgan Freeman και Tommy Lee Jones μαλώνουν σε ...Οίκο Ευγηρίας! - FilmBoy Just Getting Started trailer: Morgan Freeman και Tommy Lee Jones μαλώνουν σε ...Οίκο Ευγηρίας! - FilmBoy
  • Latest News

    Just Getting Started trailer: Morgan Freeman και Tommy Lee Jones μαλώνουν σε ...Οίκο Ευγηρίας!


    Ο σκηνοθέτης Ron Shelton έχτισε την καριέρα του κάνοντας αθλητικές ταινίες όπως το Bull Durham, το White Men Can not Jump, το Tin Cup και το Play It To The Bone, αλλά η πιο πρόσφατη ταινία του ήταν το Hollywood Homicide του 2003, μια κωμωδία χαρακτήρων, στην οποία οι πρωταγωνιστές τελικά συνεργάζονται για να επιτύχουν ένα στόχο. 

    Τώρα, 14 χρόνια αργότερα, έρχεται με την επίσης κωμωδία Just Getting Started, όπου και πάλι οι δύο πρωταγωνιστές μαλώνουν μεταξύ τους αλλά τελικά ενώνουν τις δυνάμεις τους. 
    Το θέμα είναι ότι εδώ, το πρωταγωνιστικό δίδυμο είναι οι Morgan Freeman και Tommy Lee Jones.

    Η ταινία αφορά έναν πρώην πράκτορα του FBI και έναν πρώην δικηγόρο από το πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων, που πρέπει να ξεπεράσουν την αντιπαλότητά τους για να σωθούν από τη Μαφία.
    Όλα αυτά σε μια κοινότητα ηλικιωμένων, το Villa Capri (έτσι ήταν αρχικά και ο τίτλος της ταινίας).

    Morgan Freeman και Tommy Lee Jones ηγούνται του cast, και μαζί τους είναι οι Glenne Headly, Rene Russo και Joe Pantoliano.
    Πρεμιέρα στους Αμερικάνικους κινηματογράφους στις 8 Δεκεμβρίου.
    Δείτε το trailer.

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Just Getting Started trailer: Morgan Freeman και Tommy Lee Jones μαλώνουν σε ...Οίκο Ευγηρίας! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top