F Darkest Hour trailer: Ο Gary Oldman ντύνεται Τσόρτσιλ και πάει για Όσκαρ! - FilmBoy Darkest Hour trailer: Ο Gary Oldman ντύνεται Τσόρτσιλ και πάει για Όσκαρ! - FilmBoy
  • Latest News

    Darkest Hour trailer: Ο Gary Oldman ντύνεται Τσόρτσιλ και πάει για Όσκαρ!


    Όπως κάθε “μεγάλος” πολιτικός, έτσι και ο Winston Churchill υπήρξε μια ιδιαιτέρως αμφιλεγόμενη προσωπικότητα, όμως ένα αναμφισβήτητο γεγονός έγραψε το όνομά του με χρυσά γράμματα στις σελίδες της ιστορίας, και αυτό δεν ήταν άλλο από την απόφασή του, μόλις λίγες ημέρες μετά την ανάληψη των καθηκόντων του ως Πρωθυπουργός της Μεγάλης Βρετανίας, στην αυγή του 2ου Παγκοσμίου Πολέμου, να αρνηθεί τη πρόταση συνθηκολόγησης με τη Γερμανία βγάζοντας τον θρυλικό λόγο προς τον λαό του, γνωστό και ως “We shall never surrender”.

    Με αυτές ακριβώς τις ιστορικές στιγμές καταπιάνεται η νέα ταινία του Joe Wright, που μετά τον καταποντισμό του Pan, χρειαζόταν ένα “σιγουράκι” και το βρήκε στο Darkest Hour.

    Το μεγαλύτερο στοίχημα της ταινίας ήταν η επιλογή του Gary Oldman στο πρωταγωνιστικό ρόλο, και αν κρίνουμε από τις πρώτες κριτικές, βγήκε λίρα εκατό, με τον ηθοποιό να δίνει να εξαιρετική ερμηνεία που τον θέτει από τώρα ως φαβορί για μια θέση στη πεντάδα των Όσκαρ.

    Δίπλα του θα δούμε τους Kristin Scott Thomas, Ben Mendelsohn, Lily James και Ronald Pickup, με τον Anthony McCarten (The Theory of Everything) να έχει γράψει το σενάριο.
    Το Darkest Hour θα το δούμε στις 11 Ιανουαρίου. 
    Δείτε το trailer…

    Αλέξανδρος Κυριαζής.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Darkest Hour trailer: Ο Gary Oldman ντύνεται Τσόρτσιλ και πάει για Όσκαρ! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top