F All the Money in the World trailer: Η αγάπη του χρήματος από τον Ridley Scott! - FilmBoy All the Money in the World trailer: Η αγάπη του χρήματος από τον Ridley Scott! - FilmBoy
  • Latest News

    All the Money in the World trailer: Η αγάπη του χρήματος από τον Ridley Scott!


    Η Sony έχει ανακοινώσει την ημερομηνία κυκλοφορίας του All the Money in the World στην Αμερική στις 8 Δεκεμβρίου.
    Γιατί αυτό είναι συγκλονιστικό νέο;
    Μα γιατί για μια μοναδική φορά, θα έχουμε δύο ταινίες του Ridley Scott την ίδια χρονιά! 

    Το All The Money in the World είναι ένα crime thriller που εξελίσσεται στη δεκαετία του '70 για μια τεράστιας σημασίας απαγωγή που οργανώθηκε από μια αριστερή παραστρατιωτική οργάνωση στην Ιταλία. 
    Ο λόγος για την απαγωγή του 16χρονου John Paul Getty του 3ου (Charlie Plummer) και την απεγνωσμένη προσπάθεια της αφοσιωμένης μητέρας του, Gail (Michelle Williams) να πείσει τον παππού του, δισεκατομμυριούχου (Kevin Spacey) να πληρώσει τα λύτρα. 

    Όταν ο παππούς Getty αρνείται, η Gail προσπαθεί να τον μεταπείσει καθώς οι απαγωγείς του γιου της γίνονται όλο και πιο ασταθής και βίαιοι. 
    Με τη ζωή του γιου της σε άμεσο κίνδυνο, η Gail και ο σύμβουλος του Getty (Mark Wahlberg) γίνονται σύμμαχοι στον αγώνα ενάντια στον χρόνο και τελικά αποκαλύπτουν την αληθινή και μόνιμη αξία της αγάπης για τα χρήματα.

    Ridley Scott στη καρέκλα του σκηνοθέτη, ένας Kevin Spacey εντελώς αγνώριστος και μια ιστορία χρήματος και απαγωγής… ψήθηκα.
    Δείτε το trailer για να κάνετε το ίδιο.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: All the Money in the World trailer: Η αγάπη του χρήματος από τον Ridley Scott! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top