F Τα σχέδια της DC για τα animation και ο θάνατος του Superman! - FilmBoy Τα σχέδια της DC για τα animation και ο θάνατος του Superman! - FilmBoy
  • Latest News

    Τα σχέδια της DC για τα animation και ο θάνατος του Superman!


    Σχεδόν εικοσιπέντε χρόνια μετά το saga στα κόμικς και πάνω από δέκα χρόνια μετά την πρώτη animated μεταφορά, η Warner Bros. Animation σχεδιάζει να ξαναφέρει το θάνατο του Superman σε μορφή κινουμένων σχεδίων.

    Η εταιρία τα τελευταία χρόνια έχει εστιάσει την προσοχή της στις animated ταινίες, η οποίες όμως είναι εξαιρετικές τόσο σε σενάριο όσο και σχέδια, καθόσον δεν είναι τα κλασσικά cartoons του Σαββατοκύριακου. 
    Σε λίγο καιρό αναμένεται να φτάσει σε home media η ταινία Batman and Harley Quinn, ενώ ήδη έχει ανακοινωθεί το Batman: Gotham by Gaslight για το 2018.

    Στο φετινό San Diego Comic Con (όλη η κάλυψη εδώ), ανακοινώθηκαν κι άλλες επερχόμενες ταινίες και πραγματικά δε βλέπω την ώρα να φτάσουν στην οθόνη μου. 
    Αρχικά έχουμε το ντεμπούτο της Task Force X στο ενιαίο animated σύμπαν της DC με το Suicide Squad: Hell to Pay
    Είχαμε ξαναδεί την ομάδα σε animated μορφή, αλλά τοποθετημένη στο Arkhamverse. 
    Ωστόσο η ιστορία που θα μας τραβήξει περισσότερο την προσοχή μας θα είναι το Death of Superman που θα βγει το 2018, ακολουθούμενο από το Reign of the Supermen το 2019. 

    Φημολογείται ότι θα είναι πιο πιστή μεταφορά του saga σε σχέση με το Superman: Doomsday που είχε κυκλοφορήσει το 2007. 
    Προσωπικά το είχα βρει καλό τότε και μου άρεσε που τα σχέδια θύμισαν λίγο τις animated σειρές του Bruce Timm

    Αυτό που δεν έχει διευκρινιστεί είναι αν τα δύο animations αυτά θα είναι μέσα στο ενιαίο animated σύμπαν της DC, που αντλεί έμπνευση από το New 52, ή αν θα είναι ανεξάρτητες ταινίες.

    Το σίγουρο είναι όμως ότι ανυπομονούμε να δούμε τι βρίσκεται στα σκαριά, γιατί είναι κάποιος είναι fan του Superman είτε όχι, η μάχη με τον Doomsday, ο θάνατος και η επιστροφή του είναι από τις πιο iconic περιπέτειες του ήρωα που επηρέασαν όλους τους κομιξάδες!

    Περισσότερα στο Heroes For A Day.

    Αργύρης Σταματόπουλος.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Τα σχέδια της DC για τα animation και ο θάνατος του Superman! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top