F Η ιστορία του Obi-Wan Kenobi επίκεντρο της νέας ταινίας Star Wars! - FilmBoy Η ιστορία του Obi-Wan Kenobi επίκεντρο της νέας ταινίας Star Wars! - FilmBoy
  • Latest News

    Η ιστορία του Obi-Wan Kenobi επίκεντρο της νέας ταινίας Star Wars!


    Πριν τέσσερα περίπου χρόνια και μετά την εξαγορά της LucasFilm, η Disney ανακοίνωσε με τιμές την επιστροφή στο σύμπαν του Star Wars, μέσω μιας νέας τριλογίας αλλά και spin-offs, που το ένα θα εναλλάσσει το άλλο κάθε χρόνο.

    Ήρθε το Force Awakens, ήρθε το Rogue One, το The Last Jedi απέχει μόλις λίγους μήνες από τη πρεμιέρα του, το Han Solo ολοκληρώνει σύντομα τα γυρίσματά του, ενώ μέσα στο επόμενο έτος θα μπει στα πλατό και το Episode IX
    Μετά όμως τι;

    Μέσα σε αυτά τα τέσσερα χρόνια δεν είχαμε κανένα νέο για το τι θα επακολουθήσει, παρά μόνο φήμες. 
    Τώρα όμως που το 2020 δεν είναι πια καθόλου μακριά, τα χαρτιά και τα στόματα αρχίζουν να ανοίγουν.

    Όπως φημολογούνταν κατά κόρον, το τρίτο κατά σειρά spin-off θα έχει ως επίκεντρο την ιστορία του Obi-Wan Kenobi, έναν από τους βασικότερους χαρακτήρες της Star Wars saga, η ιστορία του οποίου όμως έχει πολλά κενά, τα οποία θα καλυφτούν σε αυτή τη ταινία.

    Αν και ακόμα βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις, τα ηνία της ταινίας θα έχει ο Stephen Daldry, ο υποψήφιος για 3 Όσκαρ δημιουργός των Billy Elliot, The Hours, The Reader και πιο πρόσφατα του Trash.

    Επίσης άγνωστο είναι αν ο Ewan McGregor θα ξαναφορέσει τον μανδύα, κάτι που όπως έχει εκφράσει επανειλημμένως, θα το ήθελε πολύ, αλλά όλα θα εξαρτηθούν από το σενάριο, γιατί αν αυτό πάει στα νιάτα του ήρωα, τα 46 χρόνια του ηθοποιού ίσως σταθούν εμπόδιο.

    Αναμένονται οι επίσημες ανακοινώσεις, και αν όλα πάνε καλά, λογικά η ταινία θα μας έρθει μέσα στο 2020.

    Αλέξανδρος Κυριαζής.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Η ιστορία του Obi-Wan Kenobi επίκεντρο της νέας ταινίας Star Wars! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top