F Little Evil trailer: Τί κάνεις όταν ο θετός γιος σου είναι ...ο πιτσιρικάς της Προφητείας; - FilmBoy Little Evil trailer: Τί κάνεις όταν ο θετός γιος σου είναι ...ο πιτσιρικάς της Προφητείας; - FilmBoy
  • Latest News

    Little Evil trailer: Τί κάνεις όταν ο θετός γιος σου είναι ...ο πιτσιρικάς της Προφητείας;


    Το Netflix έβγαλε στη κυκλοφορία το trailer του Little Evil, μιας ταινίας τρόμου που θα μας κάνει …να ξεκαρδιστούμε στα γέλια.
    Όσο κι αν είμαι διστακτικός στις κωμωδίες τρόμου, αυτό έχει την εγγύηση του σκηνοθέτη Eli Craig, του απίθανου Tucker & Dale vs. Evil.
    …Αφήστε που το trailer είναι πολύ καλό.

    Το Little Evil έχει πρωταγωνιστή τον Adam Scott και κάνει μια πολύ απλή ερώτηση: Τι κάνεις όταν είσαι ο πατριός του Αντίχριστου;

    Ο Gary (Scott) μόλις έχει παντρευτεί μια όμορφη και μάλλον τέλεια γυναίκα, τη Samantha (Evangeline Lilly), αλλά αρχίζει να συνειδητοποιεί ότι ο 6χρονος γιος της ίσως να είναι ο Αντίχριστος.

    Η ταινία μοιάζει με spoof πολλών classic ταινιών τρόμου αφού βλέπουμε θρυλικές σκηνές από τα Poltergeist, The Omen, Orphan, αλλά δεν είναι άλλη μία παρωδία.
    Το χιούμορ του μ’αρέσει, και ειδικά η τελική σκηνή του trailer μοιάζει πανέξυπνη και αυτοσαρκαστική.

    Αυτή είναι η 2η κινηματογραφική δουλειά του Eli Craig από το Tucker & Dale vs. Evil το 2010, αν και προηγήθηκε η τηλεταινία Zombieland για το Amazon το 2013.
    Το Little Evil θα βγει στις ΗΠΑ τον Σεπτέμβριο.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Little Evil trailer: Τί κάνεις όταν ο θετός γιος σου είναι ...ο πιτσιρικάς της Προφητείας; Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top