F The Railway Man trailer: Colin Firth και Nicole Kidman σε ένα δυνατό δράμα εποχής - FilmBoy The Railway Man trailer: Colin Firth και Nicole Kidman σε ένα δυνατό δράμα εποχής - FilmBoy
  • Latest News

    The Railway Man trailer: Colin Firth και Nicole Kidman σε ένα δυνατό δράμα εποχής


    Ίσως ο κορυφαίος Βρετανός ηθοποιός της γενιάς του, ο Colin Firth, επιστρέφει στην εποχή του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου ξανά, τρία χρόνια μετά το Oscar στο The King Speech, αυτή τη φορά όμως από διαφορετική σκοπιά.

    Το The Railway Man σε σκηνοθεσία Jonathan Teplitzky, αφηγείται την αληθινή ιστορία του βετεράνου Eric Lomax (Firth), ο οποίος κρατήθηκε ως αιχμάλωτος από τους Ιάπωνες κατά τη διάρκεια του πολέμου.

    Δεκαετίες αργότερα, στοιχειωμένος ακόμα από εκείνη τη τραυματική περίοδο της ζωής του, ο Lomax επιδιώκει να βρει τον Ιάπωνα αξιωματικό (Hiroyuki Sanada) που τον είχε βασανίσει τότε.

    Συμπρωταγωνιστεί η Nicole Kidman ως η γυναίκα του Lomax και ο Stellan Skarsgard στο ρόλο του καλύτερού του φίλου, ενώ οι Jeremy Irvine και Tanroh Ishida υποδύονται τις νεότερες εκδόσεις του Lomax και του Ιάπωνα βασανιστή του.

    Ένα δυνατό δράμα που μόλις έκανε πρεμιέρα στο φεστιβάλ του Toronto, θα βγει στη Βρετανία στις 3 Ιανουαρίου 2014, ενώ στην Αμερική ακόμα δεν έχει πάρει ημερομηνία.

    Να μαντέψω ότι θα βγει σε περιορισμένο αριθμό αιθουσών το Δεκέμβριο, για να είναι έγκυρο για τα Oscar;

    Δείτε το trailer κι αφήστε τα σχόλιά σας.




    The Railway Man trailer από FilmBoy-gr
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: The Railway Man trailer: Colin Firth και Nicole Kidman σε ένα δυνατό δράμα εποχής Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top