F Κριτική: Αόρατος Επισκέπτης - The Invisible Guest (Contratiempo ) - FilmBoy Κριτική: Αόρατος Επισκέπτης - The Invisible Guest (Contratiempo ) - FilmBoy
  • Latest News

    Κριτική: Αόρατος Επισκέπτης - The Invisible Guest (Contratiempo )


    Τι να πρωτοπούμε για τα ισπανικά θρίλερ πια. 
    Τι να πρωτοθυμηθούμε. 
    Από το Who Can Kill A Child? (1976), το Tesis (1996), The Devil’s Backbone (2001), τα Rec και Rec 2 (2007 και 2009 αντίστοιχα), το Timecrimes (2007), Fermat’s Room (2007), Julia’s Eyes (2010), Sleep Tight (2011), The Hidden Face (2011), The Body (2012) και η λίστα είναι τεράστια με αξιόλογες παραγωγές ισπανικού τρόμου που κερδίζουν και τον πιο απαιτητικό θεατή. 
    (και για να μη ξεχνιόμαστε, τις περισσότερες από τις παραπάνω ταινίες τις είδαμε στο δικό μας Horrorant Film Festival 'ΝΥΧΤΕΣ ΤΡΟΜΟΥ΄πέρυσι...).

    Αδιαμφισβήτητα η Ισπανία για τον τρόμο είναι η μεγαλύτερη απειλή για τους Αμερικάνους. 
    Το πιο ωραίο και επικίνδυνο για την αντίπερα όχθη του Ατλαντικού, είναι το γεγονός ότι οι Ισπανοί καταφέρνουν να κάνουν αξιόλογες δουλειές με το ένα δέκατο του budget των μεγαθηρίων των Ηνωμένων Πολιτειών.  

    Ένα ρεύμα που έχει δημιουργηθεί ειδικά την τελευταία δεκαετία με πολλά θρίλερ και με δημιουργούς που δεν φοβούνται να πειραματιστούν και να δοκιμάσουν. 
    Να δείξουν ότι η εθνική τους κινηματογραφία σέβεται το είδος του θρίλερ και δεν το παραγκωνίζει ούτε το θεωρεί δευτερεύουσας σημασίας...

    Διαβάστε ολόκληρο το review στο Horrorant.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Κριτική: Αόρατος Επισκέπτης - The Invisible Guest (Contratiempo ) Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top