F My Little Pony: The Movie trailer: Μετά τους Ευχούληδες, και το Μικρό Μου Πόνυ! - FilmBoy My Little Pony: The Movie trailer: Μετά τους Ευχούληδες, και το Μικρό Μου Πόνυ! - FilmBoy
  • Latest News

    My Little Pony: The Movie trailer: Μετά τους Ευχούληδες, και το Μικρό Μου Πόνυ!


    Η ανέλπιστη επιτυχία των Ευχούληδων δεν θα μείνει ανεκμετάλλευτη.
    Κι άλλα πολύχρωμα αξιολάτρευτα κουκλάκια, προφανώς εμπορικά εκμεταλλεύσιμα, θα έρθουν στη μεγάλη οθόνη φέτος το Χειμώνα.

    Μικρό Μου Πόνυ: Η Ταινία λοιπόν, η πρώτη (αν δε κάνω λάθος) ταινία που βασίζεται στα πολύχρωμα αλογάκια της Hasbro, που εμφανίστηκαν το 1981 και έγιναν τηλεοπτική σειρά το 1986 (για πρώτη φορά, γιατί ακολούθησε και μια νέα σειρά το 2010).

    Η ιστορία φαίνεται να είναι αρκετά απλοική, με τον κόσμο των Πόνυ να απειλείται από ένα κακό πόνυ με την ονομασία Tempest (με τη φωνή της Emily Blunt), το οποίο εξαφανίζει τους βασικούς χαρακτήρες από το σπίτι τους. 
    Αυτοί οι βασικοί λέγονται Mane 6 και είναι: το Twilight Sparkle, το Applejack, το Rainbow Dash, το Pinkie Pie, το Fluttershy και τη Rarity. 
    Τα αναφέρω τα ονόματα μπας και υπάρχει κάποιος να του θυμίσουν κάτι, αφού αυτά είναι τα original ονόματα της πρωτότυπης σειράς.

    Σκηνοθετεί ο Jayson Thiessen.
    Το My Little Pony: The Movie θα βγει στις αμερικάνικες αίθουσες στις 6 Οκτώβρη και το επίσημο trailer είναι εδώ.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: My Little Pony: The Movie trailer: Μετά τους Ευχούληδες, και το Μικρό Μου Πόνυ! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top