F Fun Mom Dinner trailer: Κι άλλες καταπιεσμένες μαμάδες ...έξω το βράδυ! - FilmBoy Fun Mom Dinner trailer: Κι άλλες καταπιεσμένες μαμάδες ...έξω το βράδυ! - FilmBoy
  • Latest News

    Fun Mom Dinner trailer: Κι άλλες καταπιεσμένες μαμάδες ...έξω το βράδυ!


    Τα μυαλά στη Momentum Pictures επέλεξαν την ίδια περίοδο που παίζει στους κινηματογράφους το Rough Night, να βγάλουν το trailer της indie κωμωδίας Fun Mom Dinner, η οποία …ομοίως αναφέρεται στο μοτίβο των ‘άγριων γυναικών’ και των καταπιεσμένων μαμάδων.

    Η νέα ταινία της πρωτάρας Αυστραλής Alethea Jones, που έκανε πρεμιέρα στο Sundance και αργότερα στο φεστιβάλ του Σίδνεϊ, μοιάζει πολύ (τι μοιάζει, ίδιο είναι) με το πρόσφατο Bad Moms, απλά εδώ έχουμε άλλης κατηγορίας cast.

    Οι τέσσερις μαμάδες είναι οι Toni Collette, Katie Aselton, Molly Shannon και Bridget Everett, ενώ στο cast βρίσκουμε και τους Adam Levine, Adam Scott, Paul Rust, Rob Huebel, David Wain και Paul Rudd.

    Μια διασκεδαστική (μάλλον) ιστορία για τέσσερις μαμάδες που αποφασίζουν να βγουν έξω για μια ξέφρενη βραδιά, κάτι που το είδαμε ξανά αλλά κανείς δεν μπορεί να ισχυριστεί ότι το έχουμε δει και καλύτερα.
    Μπορεί, αλλά θα δούμε.

    Το Fun Mom Dinner βγαίνει στην Αμερική στις 4 Αυγούστου.
    Το trailer είναι αποκαλυπτικό.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Fun Mom Dinner trailer: Κι άλλες καταπιεσμένες μαμάδες ...έξω το βράδυ! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top